Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznál még egyszer egy ilyen nővel?
Interneten megismerkedtünk, és megbeszéltünk egy randit. Megbeszéltük hol veszem fel kocsival, majd elmentünk moziba, utána kajáltunk a plázában.
Másnap írtam neki, hogy mennyibe került az estének a fele, benzinköltség, mozijegy, nachos,kóla meg a vacsora és a számlaszámom, ahová küldheti. Erre azt írta, hogy miért nem szóltam előre és eljött volna a plázáig a saját kocsijával, meg megvette volna magának a mozijegyet, rágcsát, kifizette volna a saját vacsoráját. És hogy legközelebb ezt előre jelezzem.
Ezt azt jelenti, hogy kvázi sajnálja tőlem a pénzt és szívesebben adná másnak mint nekem?
"kvázi sajnálja tőlem a pénzt és szívesebben adná másnak mint nekem?"
Hányasra értékeled a logikádat?
Mármint magának?
A kérdés ezek után inkább az lenne, hogy ő akar - e még veled találkozni?
Meghivtál egy nőt veled tölteni az idejét, erre be akarsz mindent vasalni rajta? Hát van bőröd🤣
Máskor tenyleg előre közöld hogy dönthessen arrol ilyen feltételekkel is el akar e veled menni bárhova is.
Milyen kamu, milyen nőnek kiadó férfi?
Én férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!