Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznál még egyszer egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznál még egyszer egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtünk, és megbeszéltünk egy randit. Megbeszéltük hol veszem fel kocsival, majd elmentünk moziba, utána kajáltunk a plázában.

Másnap írtam neki, hogy mennyibe került az estének a fele, benzinköltség, mozijegy, nachos,kóla meg a vacsora és a számlaszámom, ahová küldheti. Erre azt írta, hogy miért nem szóltam előre és eljött volna a plázáig a saját kocsijával, meg megvette volna magának a mozijegyet, rágcsát, kifizette volna a saját vacsoráját. És hogy legközelebb ezt előre jelezzem.

Ezt azt jelenti, hogy kvázi sajnálja tőlem a pénzt és szívesebben adná másnak mint nekem?

2024. máj. 31. 14:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
96%
Teeeenyleg, neked nem tetszett a stílus? És neki szerinted ez az egész hogy tetszett? Ne számíts második randira ha valamire is tartja magát a nő. Röhejes és fillerbszo vagy.
2024. máj. 31. 19:14
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Te egy született gentleman vagy, öregem!
2024. máj. 31. 19:35
 33/35 lizzi77 ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy...a randin előadtad az úriembert,aki gálánsan fizet,utána elkéred a felét...azt ugye tudod,hogy amennyiben nem hangzott előre,hogy te úgy képzelted,hogy odaadja neked utólag a költségek felét,semmilyen jogalapod nincs elkérni a pénzt??Mellesleg nem kell aggódnod,nem lesz második randi,akkor sem,ha elhívod.
2024. máj. 31. 20:42
 34/35 anonim ***** válasza:
hát barátom, én átutaltam volna neked az egészet, hogy költsd a másik felét a következő csajra, mert így esélyed nincs senkinél, ilyen egy proli viselkedéssel...
2024. máj. 31. 22:10
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondtam volna, találkozzunk, odaadom kp-ban, és a kávézó közepén leszámoltam volna neked apróban.
2024. máj. 31. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!