Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznál még egyszer egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznál még egyszer egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtünk, és megbeszéltünk egy randit. Megbeszéltük hol veszem fel kocsival, majd elmentünk moziba, utána kajáltunk a plázában.

Másnap írtam neki, hogy mennyibe került az estének a fele, benzinköltség, mozijegy, nachos,kóla meg a vacsora és a számlaszámom, ahová küldheti. Erre azt írta, hogy miért nem szóltam előre és eljött volna a plázáig a saját kocsijával, meg megvette volna magának a mozijegyet, rágcsát, kifizette volna a saját vacsoráját. És hogy legközelebb ezt előre jelezzem.

Ezt azt jelenti, hogy kvázi sajnálja tőlem a pénzt és szívesebben adná másnak mint nekem?

2024. máj. 31. 14:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%

Mi az, hogy nincs olyan, hogy nem?

Na, ezzel méginkább kuka-pozitív lettél...

2024. máj. 31. 16:44
 22/35 anonim ***** válasza:
98%

Tudod miért fizette vissza?

Szánalomból. Hát te aztán nagyon egy bunko pali lehetsz

2024. máj. 31. 16:44
 23/35 anonim ***** válasza:
98%

"estének a fele, benzinköltség, mozijegy, nachos,kóla meg a vacsora"

És még örüljön a randi partner, hogy nem egy XXL-es marha steaket ettél, ő meg egy görög salátát, és így akarsz felezni.

Legközelebb hihetőbb troll kérdést próbálj összehozni!

2024. máj. 31. 16:48
 24/35 anonim ***** válasza:
98%

A kérdésed pedig fordítsd meg. !

Találkoznál még egyszer egy ilyen pasival?

NEM!

Kössz.

2024. máj. 31. 16:49
 25/35 anonim ***** válasza:
98%
Remélem ez kamu kérdés, nekem ilyesmi eszembe nem jutna, hogy elkérjem a költségek felét, ha eljönne velem egy nő találkozni és fizetnék valamit. Még akkor sem, ha utána nem lenne folytatás, aznapra volt egy társaságom aztán annyi.
2024. máj. 31. 17:05
 26/35 anonim ***** válasza:
98%
Akinek van kocsija az bírja már a benzinköltséget is, ne a nőket húzza már le a tankolással
2024. máj. 31. 17:16
 27/35 Grizesteszta ***** válasza:
97%
#20: Es megis, mit tettel volna, ha elkuld a busba es nem fizet? Semmit, max kiirod ide. :) Egyebkent en tobbet tutira nem allnek szoba vrled es nem a penz miatt, hanem a modszer miatt. Kispalyas vagy.
2024. máj. 31. 18:24
 28/35 anonim ***** válasza:
97%
Max szánalomból fizette ki 😅
2024. máj. 31. 18:32
 29/35 anonim ***** válasza:
97%

Nincs olyan, hogy nem?! Miért, mit teszel? Talán bepereled?

Szerintem azt, hogy leközelebb előre jelezd, úgy értette, hogy egy másik nőnél. Mert őt többet nem látod. Igaza is van! Esélyes, hogy a röhögéstől nem találta a tiltás gombot.

Szánalmas vagy.

2024. máj. 31. 18:58
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
kocsi nelkul mentem volna a helyedben. A gyengek fegyvere a kocsi..
2024. máj. 31. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!