Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik csak heti egyszer találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak heti egyszer találkoznak kis időre, nem érzik azt hogy egyre jobban eltavolodnak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mi számít nálad kis időnek?

nálunk van, hogy heti 1 estét töltünk együtt, mégsem érzem, hogy eltávolodnánk...

úgy is el lehet távolodni, hogy egymás mellett éltek, szóval nem ezen múlik!

22F

2016. jan. 6. 09:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Rendszeresen heti egy este, vagy heti egyszer 3-4 óra.

Bár az ottalvás gyakoribb.

2016. jan. 6. 09:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ezen is múlik!
2016. jan. 6. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem hiszem én sem hogy ezen múlna. Ott más a gond
2016. jan. 6. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Én távkapcsolatban érzem ezt automatikusan ami idővel elhidegülést eredményez.
2016. jan. 6. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi hétvégente találkozunk másfél napra. (péntek este éjfélre érek haza, és vasárnap délután jövök vissza)

Egyáltalán nem érzem, hogy eltávolodnánk. Mindig számoljuk a napokat, mikor láthatjuk egymást.

2016. jan. 6. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:

6x válasza más :) és ideális!

ha Kérdező arra gondolsz, hogy heti 1 találkozás,amiben nincs együtt alvás sem, csak max 1-2óra beszélgetés,vagy más tevékenység,akkor az semmi!

2016. jan. 6. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi 1-1,5 havonta tudunk együtt lenni néhány napot. Semmiféle elhidegülés, eltávolodás nincs köztünk, éppen ellenkezőleg.
2016. jan. 6. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
6-os,másfél napot meg 3 órát ne hasonlíts már össze!
2016. jan. 6. 13:31
 10/11 Shaddark ***** válasza:

Én azt tapasztaltam sok ismerősömnél, hogy a nők sokkal jobban odavannak azért a férfiért akivel csak hétvégente találkoznak.

Ez mondjuk érthető, nincsenek hétköznapi gondok, nincs konfliktus, a férfi heti 1-2 nap jobban ki tudja hozni magából a formáját, türelmesebb is mert kibírja ezt a 2 napot féllábon is ... ... ...

Persze egy idő múlva ha az egyik elunja hogy igazából nincs valódi társa, csak "szeretője" akkor szakítás lesz a vége.

2016. jan. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!