Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltátok magatokon hogy mennyit számít, az a kinézet, ahol hétköznap találkoznak veled az emberek?
"osztályzat is 80%ban a megjelenéstől függ,"
itt besokalltam, bocs
"osztályzat is 80%ban a megjelenéstől függ,"
Vazze akkor nem is azért voltam közepes tanuló mert nem tanultam,hanem mert nácinak néztem ki :O
Köszönöm kérdező.Megvilágosodtam!
Van benne valami.
Osztálytársam ugyanannyit tudott feleletnél mint én,de ő 2-est kapott én 5-öst.
Én egy amolyan meghúzódottabb a lány vagyok. NEm azér mert nem lenne mi mutatnom, csak nem szeretem magam mutogatni bárkinek.
Átlagos hétköznapokon, meg ilyenek totál normális az öltözetem, pl. 25-ös gatya helyett, ami pont jó, és feszül 28-29est hordok, ert laza, vagy puloveert vagy bármilyen más nyugis, és nem dekoltos blúzot.
Ám ma rám jött, hogy utolsó nap a suliban, oké öltözzünk jobban ki. Felvettem egy 25-ös nacit ami kiadta a formáimat, főleg hául, és rövidebb kabátott vettem ami épp derékigér a megszokott térdig érő helyett, pulóveremet felvátotta a v dekoltázsú blúzom, ami nem sokat rejtett, mert testhez álló volt, és egy stílusos magassarkú csizmát húztam fel.
Nem kell hogy mondjam hogy tanártól elkezdve diákig mindenki megbámult a folyoson... Meg az utcán is, ma rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, de ilyent kb. fél évente egyszer csinálok mikor önbizalom hiányom van, mert azt tapasztalom, ha az ember lánya nem öltözik ki, senki rá sem hederít, és néha jól esik.
*Én egy amolyan meghúzódottabb lány vagyok. NEm azért mert nem lenne mi mutatnom, csak nem szeretem magam mutogatni bárkinek.
Átlagos hétköznapokon, meg ilyenek totál normális az öltözetem, pl. 25-ös gatya helyett, ami pont jó, és feszül 28-29est hordok, mert laza, vagy pulovert vagy bármilyen más nyugis, és nem dekoltos blúzot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!