Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy néznek ki az emósok a...

Hogy néznek ki az emósok a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Úgy mint a képeken, vagy teljesen máshogy?

2012. szept. 4. 19:17
 1/4 anonim válasza:
16%
vérben úszó könnyekben világfájdalommal takarózva elmélkedően pocsék életükön, jellemző a minimum 2 max 10 (sulyos pszihiátriai eset) vágással a kezükkel amit a faterjuk hónajborotvájukkal dekoráltak az alkarjukra de van mikor a lábukat (de hallottam már olyanról is hogy körülmetélték magukat egy körömcsipesszel vagy egyéb végtagjukat "szépítgették".) a kezük büdös a fekete körömfestéktől a körmük meg szutykos de ezt leginkább a sok kannásbornka köszönhetik:D öltözékük ,szürke, divatjamúlt, fekete és fehér Kockás.. (nem szeretik a vidám szineket)a hajuk igénytelen, egyenesre vasalt összekócolt szemgödörbe vagy lejjebb érő hajdzsungel a fejükön. néhány pc itt ott szájban nyelvben esetleg fülön átszúrva a fájdalmuk szimbólumává vált de mostanában jobban kifejezik fültágitóval aminek a helyén parafadugó,Kokakólás kupak, stb... összességében a kérdése válaszolva, józan paraszti ésszel végiggondolva ha ilyen a nyilvános külsőségük és nem csak divatból csinálják az EMO-ságot már rég nem öltözködnek sehogy mert tényleg fáj nekik a világ és feldobták a talpuk akiket legutobb az édesanyukájuk öltöztettek nyakkendőbe és öltönybe aztán rácsukták a koporsót, de ha nem tudod mi az az emo ne legyél az mert MENŐ.... nem csak azért mert NEM MENŐ hanem azért is mert életrevaló balszerencsével jár megvetéssel,lenézéssel és sorolhatnám... ha a kérdésre tökéletesen nem is válaszoltam azért remélem egy kis észt vertem oda ahová eddig nem szorult, na száleví:D
2012. szept. 5. 21:23
 2/4 anonim válasza:
65%
EZ EGYÁLTALÁN NEM ÍGY VAN KEDVES ELŐZŐ VÁLASZOLÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 15. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
feketek, kockasak meg vasaljak a hajukat. vagy ossze nem illo szinu ruhakban meg tutuben jarnak. szemuk vastagon ki van huzva, afektalnak, es nem tobbek 15 evesnel. legalabbis itt, Kaposvaron.
2012. szept. 18. 17:48
 4/4 anonim válasza:

Na ez teljesen nem így van első válaszoló... emo vagyok szóval tudom...

A pózerek vágják magukat, ezért mi emo-k kapjuk vissza azt hogy vágjuk magunkat. SZTEREÓTÍPIA!

Az igaz hogy van aki vágja magát és nem pózer, de hát ezt választotta, kész, ez van.

Vannak emok akiken nem is látszik hogy azok, max a haj.

Hogyha valaki csak azért lesz emo, mert menő, az egy kib*szott nagy pózer.

Engem nem vetnek meg, és nem néznek le a barátaim hogy emo vagyok. Elfogadnak így, tudják hogy miért lettem emo, megértik, elfogadják.

Az igaz hogy az én ruhatáraim színe is nagyrészben fekete, de van közte sötétkék,zöld, pink, piros, fehér...stb

Nem festem sokszor a körmöm, és a szememet sem takarja el a fekete festék. Még a hajam sem fekete, sőt, piercingem és fültágítóm sincs. Akkor én már pózer vagyok?

Na ez itt egy emo véleménye, azaz enyém.

L/14

2012. okt. 3. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!