Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés fázisban ilyeneket ír a pasi az rendben van?
Figyelt kérdés
1 hete beszélünk és már szerelmemnek,hercegnőmnek vagy éppen életemnek szólit.Vagyis jó reggelt szerelmem,nemsokára írok hercegnőm.2022. márc. 21. 19:17
1/17 anonim válasza:
Nincs iq-ja. Értelmes ember ilyet nem csinál. Hány éves, és ha sulis, milyen suliba jár?
2/17 anonim válasza:
Nekem nem lenne az, nagyon-nagyon túl sok. Azt pedig, hogy szerelmem tartogassa akkorra, amikor tényleg érzi, és ne egy eldobált szó legyen.
3/17 A kérdező kommentje:
27 éves.
2022. márc. 21. 19:21
4/17 anonim válasza:
Nekem is fura lenne, ez egy hét után túl sok és nem is tudnám komolyan venni. Valószínűleg ő se teszi, nem hinném, hogy ennyi idő után tényleg szerelmes lenne, így meg szerintem elég gáz, csak sablon. Valószínű másnak is ezt szokta mondani, akivel ismerkedik és jól alakul.
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem. Nem kellene így beleélnie magát a dolgokba, hisz még csak ismerkedtek, amellett nyálas is. Nekem ez sok lenne.
6/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy még nem találkoztunk.
2022. márc. 21. 19:32
7/17 anonim válasza:
Agyilag zokni. Bár ez valahol téged is minősít, hogy ilyen iskolázatlan hülyékkel leállsz. Egy picit is tanult ember ilyet nem csinál.
8/17 anonim válasza:
Egy érdekes forgatókönyv:
1. nap.
Drága szép, Tubarózsa Hercegnőm! Annyira szeretlek kicsim! Jaj, tegnap is rólad álmodtam! Érdekes szerelmem, annyira örülök, hogy megismertelek! 🤩🥰
2. Nap.
Sziaaa.... 🥰 Na, milyen volt a napod? Én végig rád gondoltam, szerelemem. Már azon gondolkodtam, hogy amikor talizunk, elviszlek vacsorázni téged egy méregdrága helyre! 🌹
3. Nap
Kicsim, van egy ötletem: GYERE HOZZÁM feleségül!!!! ❤️❤️❤️
4. Nap.
Hello... Miért nem írsz vissza? 🙃🙃🙃
5. Nap.
Aham... Szal most már nem vagyok neked elég jó? Én mindent megtettem érted, akkor mi bajod van?????😤
6. Nap.
Te aljas nő... Csak nem a gazdag, bunkó pasik kellenek neked, én meg nem? 😠
7. Nap
Gyűlöllek téged! 😡😡😡
Ezt küldom ajándékba. 💩
Menj a francba!!!
9/17 A kérdező kommentje:
Az elején még mormális volt,nem írt olyasmit mont amit fent írtam.Szerintem megírom neki hogy hanyagoljuk egymást.
2022. márc. 21. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!