Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés fázisban ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés fázisban ilyeneket ír a pasi az rendben van?

Figyelt kérdés
1 hete beszélünk és már szerelmemnek,hercegnőmnek vagy éppen életemnek szólit.Vagyis jó reggelt szerelmem,nemsokára írok hercegnőm.
2022. márc. 21. 19:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Írtam neki hogy sajnalom de nem folytatom tovább az ismerkedést erre írta hogy nagyot csalódott bennem,pedig szerelmes volt belém..stb.
2022. márc. 21. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, biztos nagyon szerelmes volt 1 hét levelezés után. Még csak nem is találkoztatok, alig ismer, szóval nem kell nagyon komolyan venni. Azt elhiszem, hogy tetszettél neki, de ez nem szerelem. Szóval ne érezd magad rosszul miatta, teljesen érhető, hogy neked ez így nyomasztóan sok volt és inkább nem akartad folytatni.
2022. márc. 21. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, ő egy aluliskolázott hülye volt. Keress magadnak egy orvost vagy egy elméleti fizikust.
2022. márc. 21. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

8 as válasza alapján nekem is van egy forgatokonyvem:

1.honap

Tubarozsa hercegnőm mindenem életem halálosan szeretlek

2.honap

szerelmem drágám egyetlenem nagyon szeretlek

3.honap

szivem tudod hogy bizhatsz bennem fontos vagy nekem

4. Hónap

szia xy mizu pusz

2022. márc. 21. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
96%

Én 20 év után a gyerekeim anyjának se fogok ilyeneket mondani. Felfordul a gyomrom ezektől a szirupos becézgetésektől. Undorító.

Az én szeretet nyelvem az ölelés leginkább és a jóhiszeműség.

2022. márc. 21. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
27 évesn ilyet ír? Szerintem offold minél elöbb
2022. márc. 21. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

Hogy hivjak ezt a palit?

Negaragudj de velem egy ferfi ugyanezt csinalta es ugyanigy 27 eves volt, tudni akarom ha neked is o volt az. Irnal nekem privatban ha nem gond?

2022. márc. 21. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!