Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején ez rendben van szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel régebben is ismerkedtünk már, de soha nem jött össze a kapcsolat. Most hosszú idő után újra megkeresett, az elején szinte az egesz napot végigbeszéltük, mert mindig írt. Ez ment 1-2 napig, azóta csak estefelé ír, pedig ráér most is egész nap, mert most éppen nem dolgozik. Még le is írja, hogy otthon van egész nap és semmi dolga.
Abszolút ok! Mert a nap 24 órájában pötyögni kell?
Én személy szerint bele is őrülnék, ha nem tudnék egy tál levest nyugodtan megenni, mert állandóan pittyeg a telefonom..
És honnan tudod, hogy semmi dolga attól függetlenül, hogy éppenséggel nem dolgozik?
2019. jan. 23. 13:00
2/43 anonim válasza:
Miért nem beszéltek meg egy igazi randit? Egész más, mint írogatni.
2019. jan. 23. 13:01
3/43 anonim válasza:
Igen. Neked sincs semmi dolgod?
2019. jan. 23. 13:06
4/43 A kérdező kommentje:
Ö írja le nekem, hogy annyira nem tud mit kezdeni magával otthon, unja a semmittevést. Tehát ő mondja, hogy nincs semmi dolga. És ezért gondolkodom rajta hogy velem akkpr miért nincs kedve beszélni vajon? Mert tudja, hogy nekem is szabadok a napjaim...a randiról már esett szó, csak még nem konkretizáltuk
2019. jan. 23. 13:07
5/43 anonim válasza:
Ez igy elég nyögve nyelős....meg ha ennyire ráértek akkor inkább randizni kellene...nem a kölcsönös semmittevésen tanakodni.
2019. jan. 23. 13:16
6/43 anonim válasza:
Nem köteles egész nap írkálni. Főleg úgy, hoy az illető semmi komolyat nem akar tőled, ezt a vak is látja. Az idejét üti el este, azért vett elő a halomból.
2019. jan. 23. 13:19
7/43 A kérdező kommentje:
Nincs túl sok tapasztalatom az ismerkedés terén, ezért sem tudom eldönteno, hogy ez így normális-e a részéről vagy ennyire érdektelen
2019. jan. 23. 13:20
8/43 anonim válasza:
Ahhoz hogy vmit akarjon is tőled ez igy kevés.
2019. jan. 23. 13:27
9/43 anonim válasza:
Mi lenne ha nem lenne net meg telefon? Erre adj választ, akkor mit gondolnál, tennél?
2019. jan. 23. 14:05
10/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Most csak azt érzem, hogy ha igazan érdekelném, akkor keresné a társaságomat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.