Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy halogató nőre aki ilyen?
Figyelt kérdés
Harmincas nő, egyedül neveli a fiát, egy ideje levelezünk és akárhányszor javaslom a személyes találkozást mindig visszautasítja. Az az indoka hogy állítólag nem tud bízni az emberekben.
Én meg nem tudom mit gondoljak, hogy csak szórakozik velem és egyáltalán nem is akar soha találkozni vagy tényleg lehet valami nagy csalódás mögötte.
Azt már próbáltam hogy napokra eltűntem és nem írtam rá, de akkor meg minden egyes nap érdeklődött hogy vagyok.
szept. 23. 16:21
41/44 A kérdező kommentje:
Sajnos már én is erre tudok gondolni. Egy netes haver...
De hogy ezt miért nem lehet megmondani és miért kell a másikat hónapok óta hitegetni azt nem értem mire jó
szept. 28. 17:12
42/44 anonim válasza:
Kérdezted, hogy mi, miért történik?
43/44 anonim válasza:
41: te hagyod, hogy hónapok óta hitegessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!