Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy halogató nőre aki ilyen?
Harmincas nő, egyedül neveli a fiát, egy ideje levelezünk és akárhányszor javaslom a személyes találkozást mindig visszautasítja. Az az indoka hogy állítólag nem tud bízni az emberekben.
Én meg nem tudom mit gondoljak, hogy csak szórakozik velem és egyáltalán nem is akar soha találkozni vagy tényleg lehet valami nagy csalódás mögötte.
Azt már próbáltam hogy napokra eltűntem és nem írtam rá, de akkor meg minden egyes nap érdeklődött hogy vagyok.
Tehát a még meg sem történt, vagy esetleg ott sem lévő, nem is valóságos elvárások a baj. Mert kérdező nyilván elvárná hogy a nő utazzon hozzá, még pedig két naponta. Reális, ja... Teljesen legit belelátni azt ami esetleg ott sincs, és kérdezőt hibáztatni vele már előre. Az meg kicsit se baj ami valójában történik, hogy folyamatosan húzva van az ideje, meg terelve van a találkozás. A nőt nyilvánvalóan fel kell menteni bármi áron.
Egyébként csak kérdezem, ha ennyire az ingázás lenne a baj vagy ezek az úgynevezett elvárások, akkor nem szintén az lenne a hibás aki erről hallgat, és nem hozza fel? Felnőtt emberekről van szó, ha valami ilyesmi lenne az aggodalom oka simán meg kellene tudni beszélni. Kíváncsi vagyok mikor jön az hogy de mégis kérdező a hibás akkor is, mert szegény nő azért nem meri felhozni ezeket mert tudja hogy kérdező mint férfi agresszívvá válna... Agybaj komolyan!
Én is ilyen lettem, mint a nő.
Egyrészt szeretnék kapcsolatot, vágyom rá, másrészt nem fér bele időben és energiában. Harmadrészt ott van, ami mindenkinél, mi van, ha nem tetszik/nem tetszem, negyedrészt meg talán nem is lelkesedek eléggé élőben. Nekem lett egy rossz fogam/foghíjjam is, amivel még sosem csókolóztam és tudom hülyeség, de hiába nem látszik, engem nagyon zavar. Fogorvoshoz gyerekkel nagyon nehéz eljutni, mindig van valami, ami közbejön.
Aztán meg ott van még, hogy félek is újra szexelni, ami nyilván jönne a sikeres ismerkedésnél, intimitás már olyan szinten nem része az életemnek, és.. attól is tartok, hogy esetleg valami idióta mégiscsak a másik. Évente párszor azért eljutok egy randiig, de valahogy pont a nagyon szimpatikus férfiaknál izgulok jobban és tűnök el/mondom le.
Meg alapvetően ez az oldal(én csak itt találkozok bolondokkal) belémültette a kisebbrendűségi érzést nőként, mert gyerekem van. Tudom, hogy hülyeség, logikailag elvetem az egészet, de szorongósabb vagyok és nehéz. mint amikor megláttam, hogy kicsit kilógó kisajkat van, aki műttet, egyből gátlásaim lettek, pedig akkor is tudtam, hogy marhaság.
Illetve még bennem van a nagy szerelem iránti vágy, szeretném, hogy akkor is kelljek a másiknak, mert különlegesnek gondol, hogyha esetleg ellökném magamtól, és ezzel is mutatná, hogy teljesen elfogad. Ezt is tudom logikailag, hogy marhaság az elején, amikor nem is találkoztunk, nem is ismer, de azért vágyom rá.
Nekem nem kell videócset(főleg mivel élőben szebb vagyok és már szívtam meg így egy kicsike hadaró sráccal, aki mindig alulról egy szögből mutatta magát, úgy elképesztően vonzó volt, mint valami modell, a kamera meg gyönyörűen torzított. Általában a csúnyább emberek trükköznek így, pózokkal, szögekkel.
"Csak ha valaki nem tud megbízni az emberekben, az javítsa meg magát, ne mások idejét húzza, meg ne másokat hülyítsen!"
De ez mi már? A kérdező megteheti, hogy nem bízik és ezért erőlteti a találkozót, a nő meg nem teheti meg, hogy nem bízik, ezért késlelteti azt?
Nem húzza az idejét, mondta, hogu keressen mást.
"Lehet csak nem akar zűrt hogy odamész aztán már elvárásaid vannak hogy te utaztál, vagy elvárod hogy ő menjen 2 naponta. "
Aham én hisztizek, hiszen mi mást is csinálnék egész álló nap. És igazad van, tényleg csak azért kaptad a lepontozásokat, mert le merted írni szegény ártatlan nő félhet az ingázás következményeitől. Semmi másért. Kicsit se azért mert elkezdted kérdezőre ráhúzni te is az egészet feltételezésekkel, hogy miért ő a hibás, és miért a kérdésben szereplő nő (aki hitegeti) a szegény ártatlan áldozat aki csak védekezik... Meg itt páran még, elkezdték beindíti ezt a vonalat, aminek egyelőre semmi alapja, csak részetekről vágyalapú fantázia.
De mondom, várjuk be kérdezőt, ő majd válaszol a 27-esben bedobott kérdésre, ebből elég jól eldönthető lesz hogy hülyítés történt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!