Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várnátok egy halogató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok egy halogató nőre aki ilyen?

Figyelt kérdés

Harmincas nő, egyedül neveli a fiát, egy ideje levelezünk és akárhányszor javaslom a személyes találkozást mindig visszautasítja. Az az indoka hogy állítólag nem tud bízni az emberekben.

Én meg nem tudom mit gondoljak, hogy csak szórakozik velem és egyáltalán nem is akar soha találkozni vagy tényleg lehet valami nagy csalódás mögötte.

Azt már próbáltam hogy napokra eltűntem és nem írtam rá, de akkor meg minden egyes nap érdeklődött hogy vagyok.

szept. 23. 16:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
75%

" Mert az, hogy átkúrást sejtetek, rólatok szól."

Véletlen sem a korábbi rossz tapasztalatokról és a modernkori trendekről, ahol semminek semmi következménye :D Az ki van zárva hogy bizonyos nők így udvaroltassanak maguknak az online tér biztonságából. Vagy hogy esetleg van más a képben nála aki stabilabb befutó, és miatta húzza kérdező idejét, mert ő meg őt szivatja és hitegeti épp. Nem véletlen a kezdeti kommentek, meg hogy fordított esetben ha férfi tenné ezt nővel, habzó szájjal el lenne küldve a csába hogy csak szórakozik vele, és koptassa le. De mondom, várjuk be kérdezőt, majd ő megmondja eredetileg is erről volt-e szó hogy lassúznak és írogatnak ki tudja meddig, mert a nőnek bizalmi problémái vannak. Vagy ez csak menet közben alakult így, mindig olyankor amikor épp a tali lett felhozva.

szept. 24. 16:17
 32/44 anonim ***** válasza:
19%

"Véletlen sem a korábbi rossz tapasztalatokról"

Ami te vagy. Pont ezt jelenti, hogy rólad szól.

"eredetileg is erről volt-e szó hogy lassúznak és írogatnak ki tudja meddig, mert a nőnek bizalmi problémái vannak. Vagy ez csak menet közben alakult így, mindig olyankor amikor épp a tali lett felhozva"

Ezt én is akkor hoznám fel, amikor a tali feljön. Ez a normális. Attól ez még nem menet közben lesz a semmiből, csak mert nem lett megosztva vele.

szept. 24. 16:22
 33/44 anonim ***** válasza:
52%

"Ami te vagy. Pont ezt jelenti, hogy rólad szól."

Érdekes, amikor a férfiakat kell szidni, alázni és általánosítani rájuk, olyankor ez a hülye érv valahogy sose kerül elő. Mindenki meséli sértődötten a kiszínezett tapasztalatait, amiben ő totálisan vétlen áldozat, a férfi meg csakis az abszolút rosszindulatú gonosz elkövető. És az erre alapozott előítéletek, lenézések, meg a többi nővel kánonba szidni a gonosz szemét férfiakat. Aztán amikor felmerül hogy nők tömegesen szivatnak és hitegetnek férfiakat a társkeresőn (hány kérdés is szól erről csak ezen az oldalon?), olyankor meg már ki van forgatva hogy ez csak és kizárólag rólad szól, ne merj általánosítani és rosszat mondani. Meg még gondolni se. Kettős mérce kifejezés mond számodra valamit?

De inkább ne vigyük el ilyen irányba a kérdést, azt javaslom. Várjuk be kérdezőt, ő majd igazolja mi volt a kezdet. Szerintem ő se jókedvébe írta ki a kérdést, hanem érzi hogy ez valahogy nagyon nem kerek, és hogy át van verve.

szept. 24. 16:29
 34/44 anonim ***** válasza:
20%

Még mindig nem értem, hogy mi a hitegetés rész. Az egyikük gyorsan akar ismerkedni, a másikuk lassan. Ez nem lesz automatikusan hitegetés. Plusz a nő korrekten mondta is, hogy ismerkedjen mással, ha ez neki nem fekszik.

Hiába várod a kérdezőt, ő sem gondolatolvasó. Nem tudja, mire gondol a nő. Ha valakiről eldöntöd, hogy hiteget, mert nem a te tempódban halad, szerintem ott nincs mit tenni. Ott te eldöntötted, mit gondol a másik ismeretlen.

szept. 24. 16:37
 35/44 anonim ***** válasza:
70%
Jóindulatú leszek, és azt feltételezem igazat mondasz, és tényleg nem érted. Levezetem röviden, aztán részemről kiszálltam amíg kérdező vissza nem tér. Tehát egy ismerkedés általában úgy indul, hogy mindkét fél örül a másiknak, lelkes, gyakran már korán szóba jön az is hogy de jó lesz találkozni, vagy akár a lehetséges helyszín és idő. Hitegetés pedig akkor történik ha itt is ilyen volt pl a szokásos jó kezdet, aztán a kérdező kiszemeltje idővel (akár talik előtt) elkezdett variálni, és a jó kezdet ellenére sorra mondani le a találkozókat. Kérdező is így írta: halogató nőre. Nem bizonytalan, halogató! Én sokkal inkább úgy veszem le (és a többség is a kezdeti kommentekben) hogy jó kezdet volt oda vissza kölcsönösséggel, majd a nő hirtelen behúzta a kéziféket, és nem ad konkrét időpontot vagy indokot hogy mikor és meddig kéne várni, ergó csak húzza kérdező idejét ameddig neki csak jól esik. És tuti nem ez volt a kezdetben, hiszen akkor nem született volna meg a kérdés sem. De majd kérdező megmondja hamarosan úgyis, hogysmint volt a kezdetük.
szept. 24. 16:44
 36/44 anonim ***** válasza:
24%

35, továbbra sem értem. Most csak a saját személyemben tudok nyilván beszélni, de nálam a lelkesség nem jelenti azt, hogy azonnal akarok talizni. Én is baromi lelkes vagyok, de találkozás előtt szeretném online kicsit jobban megismerni a másikat. Ezt nem fogom első beszélgetés alkalmával leszögezni, mint egy érzelmi fogyatékos. Vagy kis listával kéne kezdeni az első beszélgetést, hogy X hónapig csak online csetelünk? Nyilván változnak az érzéseink, ahogy halad előre az ismerkedés.

Modernkori trendekről írsz, de pontosan ez az egyik legrosszabb trend manapság. Mindenkinek kell, hogy legyen terve, mint a kis robotoknak. Pontosan tudni kell, mikor lesz tali, csók, dugás, különben a nő hItEGeT.

szept. 24. 16:52
 37/44 anonim ***** válasza:
33%
35 Ez az arrogáns emberekkel gyakrabban megtörténik, és azért te eléggé az vagy. Mondjuk keres valakit a nő (vagy férfi), beszélgetnek, de van néhány jel a megértés hiányára, arroganciára, problémásnak ítéli, ezért jobban meg akarja ismerni, jobban meggondolja hogy egy ilyen emberrel a találkozó lehúzó lesz vagy felemelő, esetleg egészségkárosító. Kicsit jobban kellene a konkrétumoka figyelni, ahelyett, hogy jáááj ENGEM átvernek. Persze vannak átverős nők, és férfiak, de van az is hogy arrogáns aki sürget.
szept. 24. 17:17
 38/44 anonim ***** válasza:
36%
Mint ahogy én is mondhatnám, hogy a kiforgatós, mindent relativizálós nők esetén pedig nagyobb az esély az átverésre, lehúzásra is. És még neki fog feljebb állni, megindokol bármit hogy miért jogos, és miért az áldozat volt a sz*r alak aki megérdemelte amit tőle kapott. Egyébként elgondolkodtató amit mondasz, csak van benne egy érdekes ellentmondás, amiről még nem tudhatsz. Régebben nem futottam ilyenekbe, pedig akkoriban talán még sokszor arrogánsabb is voltam. Manapság sokkal gyakrabban történik ez. És ahogy láttam nem csak én, hanem nagyon sokan mások is, férfi oldalról. Feltételezem kérdező se arrogáns, aztán nézd meg mi a helyzet. Ilyen alapon mindent rá lehet húzni a férfiakra, pont erről beszélek. Bármi kimagyarázható ezzel a fajta érveléssel. Régen ez nem volt divat, nekem se igen mondott le senki találkozót vagy randit, fel se merült ilyen. Manapság meg már ott tartunk, hogy online amit kérdeznek se igaz. De biztos a férfiakkal van a gond ismét, nem a trendek lettek mostanra ennyire hitványak. Hogy tök alappá vált az átverés, ghosting, hitegetés, talonképzés és társai. De biztos ez is azért van, mert a férfiak rosszak, és így kell védekezni ellenük :D Fura hogy ez se volt így régen, legalábbis jóval kevésbé volt hangsúlyos mint manapság. Na mindegy, aki érti érti, aki meg nem akarja érteni az úgyse fogja, még akkor se ha leérvelem itt a világot.
szept. 24. 19:00
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Édes jó istenem, 38-as, elképesztő üldözési mániád van. Itt csak te hozod fel "a férfiakat", mindenki az adott kérdésben lévő 2 emberről beszél.

Ki bántott, hogy most minden nő rósz?

szept. 24. 19:22
 40/44 anonim ***** válasza:
Netes haver vagy, semmi több
szept. 28. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!