Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy halogató nőre aki ilyen?
Harmincas nő, egyedül neveli a fiát, egy ideje levelezünk és akárhányszor javaslom a személyes találkozást mindig visszautasítja. Az az indoka hogy állítólag nem tud bízni az emberekben.
Én meg nem tudom mit gondoljak, hogy csak szórakozik velem és egyáltalán nem is akar soha találkozni vagy tényleg lehet valami nagy csalódás mögötte.
Azt már próbáltam hogy napokra eltűntem és nem írtam rá, de akkor meg minden egyes nap érdeklődött hogy vagyok.
" Mert az, hogy átkúrást sejtetek, rólatok szól."
Véletlen sem a korábbi rossz tapasztalatokról és a modernkori trendekről, ahol semminek semmi következménye :D Az ki van zárva hogy bizonyos nők így udvaroltassanak maguknak az online tér biztonságából. Vagy hogy esetleg van más a képben nála aki stabilabb befutó, és miatta húzza kérdező idejét, mert ő meg őt szivatja és hitegeti épp. Nem véletlen a kezdeti kommentek, meg hogy fordított esetben ha férfi tenné ezt nővel, habzó szájjal el lenne küldve a csába hogy csak szórakozik vele, és koptassa le. De mondom, várjuk be kérdezőt, majd ő megmondja eredetileg is erről volt-e szó hogy lassúznak és írogatnak ki tudja meddig, mert a nőnek bizalmi problémái vannak. Vagy ez csak menet közben alakult így, mindig olyankor amikor épp a tali lett felhozva.
"Véletlen sem a korábbi rossz tapasztalatokról"
Ami te vagy. Pont ezt jelenti, hogy rólad szól.
"eredetileg is erről volt-e szó hogy lassúznak és írogatnak ki tudja meddig, mert a nőnek bizalmi problémái vannak. Vagy ez csak menet közben alakult így, mindig olyankor amikor épp a tali lett felhozva"
Ezt én is akkor hoznám fel, amikor a tali feljön. Ez a normális. Attól ez még nem menet közben lesz a semmiből, csak mert nem lett megosztva vele.
"Ami te vagy. Pont ezt jelenti, hogy rólad szól."
Érdekes, amikor a férfiakat kell szidni, alázni és általánosítani rájuk, olyankor ez a hülye érv valahogy sose kerül elő. Mindenki meséli sértődötten a kiszínezett tapasztalatait, amiben ő totálisan vétlen áldozat, a férfi meg csakis az abszolút rosszindulatú gonosz elkövető. És az erre alapozott előítéletek, lenézések, meg a többi nővel kánonba szidni a gonosz szemét férfiakat. Aztán amikor felmerül hogy nők tömegesen szivatnak és hitegetnek férfiakat a társkeresőn (hány kérdés is szól erről csak ezen az oldalon?), olyankor meg már ki van forgatva hogy ez csak és kizárólag rólad szól, ne merj általánosítani és rosszat mondani. Meg még gondolni se. Kettős mérce kifejezés mond számodra valamit?
De inkább ne vigyük el ilyen irányba a kérdést, azt javaslom. Várjuk be kérdezőt, ő majd igazolja mi volt a kezdet. Szerintem ő se jókedvébe írta ki a kérdést, hanem érzi hogy ez valahogy nagyon nem kerek, és hogy át van verve.
Még mindig nem értem, hogy mi a hitegetés rész. Az egyikük gyorsan akar ismerkedni, a másikuk lassan. Ez nem lesz automatikusan hitegetés. Plusz a nő korrekten mondta is, hogy ismerkedjen mással, ha ez neki nem fekszik.
Hiába várod a kérdezőt, ő sem gondolatolvasó. Nem tudja, mire gondol a nő. Ha valakiről eldöntöd, hogy hiteget, mert nem a te tempódban halad, szerintem ott nincs mit tenni. Ott te eldöntötted, mit gondol a másik ismeretlen.
35, továbbra sem értem. Most csak a saját személyemben tudok nyilván beszélni, de nálam a lelkesség nem jelenti azt, hogy azonnal akarok talizni. Én is baromi lelkes vagyok, de találkozás előtt szeretném online kicsit jobban megismerni a másikat. Ezt nem fogom első beszélgetés alkalmával leszögezni, mint egy érzelmi fogyatékos. Vagy kis listával kéne kezdeni az első beszélgetést, hogy X hónapig csak online csetelünk? Nyilván változnak az érzéseink, ahogy halad előre az ismerkedés.
Modernkori trendekről írsz, de pontosan ez az egyik legrosszabb trend manapság. Mindenkinek kell, hogy legyen terve, mint a kis robotoknak. Pontosan tudni kell, mikor lesz tali, csók, dugás, különben a nő hItEGeT.
Édes jó istenem, 38-as, elképesztő üldözési mániád van. Itt csak te hozod fel "a férfiakat", mindenki az adott kérdésben lévő 2 emberről beszél.
Ki bántott, hogy most minden nő rósz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!