Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várnátok egy halogató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok egy halogató nőre aki ilyen?

Figyelt kérdés

Harmincas nő, egyedül neveli a fiát, egy ideje levelezünk és akárhányszor javaslom a személyes találkozást mindig visszautasítja. Az az indoka hogy állítólag nem tud bízni az emberekben.

Én meg nem tudom mit gondoljak, hogy csak szórakozik velem és egyáltalán nem is akar soha találkozni vagy tényleg lehet valami nagy csalódás mögötte.

Azt már próbáltam hogy napokra eltűntem és nem írtam rá, de akkor meg minden egyes nap érdeklődött hogy vagyok.

szept. 23. 16:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
76%

"még azt is hozzátette, ha gondolom keressek kevésbé problémás, könnyebben elérhető nőt, neki időre van szuksége a megnyiláshoz."

Akkor meg mi a kérdés? Amikor ezt kijelenti, hogy nincs bizalma, elköszönök töle és kész. Hogy akarsz egy ilyennel kapcsolatot kialakítani? Kettö percig nem várnék rá ezen mondat után.

szept. 23. 20:58
 12/44 anonim ***** válasza:
87%
Én sem várnék ilyenre. Vagy eldönti, hogy talizunk vagy akkor sajnos ez van. Ahogy az 5ös írta. Konkrétan megkerdezed akar vagy nem találkozni. Ha nem akkor nagyon sajnálod de így lehetetlen kialakitani bármit is vagyis akkor sok sikert és boldogságot kívánsz a további életében és elköszönsz.
szept. 23. 21:57
 13/44 anonim ***** válasza:
45%

"neki időre van szuksége a megnyiláshoz"

Nincs gyerekem, de ezt annyira megértem. Az a baj, hogy az élő ismerkedéssel elkezdődik a visszaszámlálás a dugásig. Nekem az nem menne idegennel.

Miért kéne idegenekben megbíznia? Az olyanokat verik át.

szept. 23. 22:10
 14/44 A kérdező kommentje:

ok utolsó és akkor mit javasolsz? én várok szivesen ha tudom, hogy nemcsak szórakozik, ha tényleg ilyen dolog van mögötte mint amit mond vagy te is írsz

a másik hogy ha soha nincs találkozás akkor hogy lesz az idegenből nem idegen?

szept. 23. 22:18
 15/44 anonim ***** válasza:
44%

Online beszélgetésekkel. Telefon, chat, videochat. 2024 van.

Miért gondolod, hogy szórakozik? Mert nem olyan, mint a többség? Te sem bízol benne, hisz csak amiatt, mert nem úgy működik, mint te, feltételezed, hogy kamuzik.

szept. 23. 22:27
 16/44 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam arra IS, hogy kamuzik, mert már nem egyszer jártam úgy, hogy ismerkedtem valakivel, aki folyamatosan tologatta, meg lemondta a találkozókat aztán egyszer csak vagy eltűnt vagy összejött mással. Talán így érthető az aggodalmam.
szept. 23. 22:31
 17/44 anonim ***** válasza:
65%

Érthető, hogy a múltbeli sérelmeket a jelenkori partneren verjük le?

Nézd, szerintem fair tőle, hogy mondta, hogy ismerkedj mással, ha neked ez nem fekszik. (Nekem is hasonlóan érnek véget az ismerkedéseim.) Mintha tudná, hogy mások reakciója mi erre. Biztos nem te leszel az első, aki emiatt nem ismerkedik vele tovább.

szept. 23. 22:36
 18/44 A kérdező kommentje:
Én nem vertem le rajta semmit, ja és azóta is beszélünk. Viszont feljöttem ide tanácsot kérni, szerintem ez még mindig jobb, mint pofára esni, arról nem is beszélve, hogy anonim. írtam is, hogy én várok szivesen ha tudom, hogy nemcsak szórakozik.
szept. 23. 22:47
 19/44 anonim ***** válasza:
87%

Na de ez az. Ha tudod. Tudni ezt sose fogod senkiről. Egyikünk sem fogja soha nem tudni a másikról, hogy nem szórakozik velünk. Egyformán nem bíztok egymásban, ami egy kapcsolat elején teljesen normális.

Gondolj bele, mit szólna hozzá - vagy TE mit szólnál fordított helyzetben, ha kiderülne, hogy a nő kibeszél egy fórumon, és az idegen válaszolóknak jobban hisz, mint neked.

szept. 23. 22:57
 20/44 anonim ***** válasza:
80%
Csak ha valaki nem tud megbízni az emberekben, az javítsa meg magát, ne mások idejét húzza, meg ne másokat hülyítsen! Vagy vegyen erőt magán és nagy levegő és bízzon, és menjen el végre arra az első randira! De ez hogy össze vissza variálni, meg találkozókat lemondani, és még a másik fél legyen toleráns, hát kissé fura elvárás. Főleg hogy elvileg ismerkedéről van szó. Vagy akkor most életük végéig csak írogatni kéne? Kérdező, szerintem adj neki egy fix határidőt, általában így lehet a hülyítőket kiszűrni a ténylegesen találkozni akaróktól. Ha erőt vesz magán és belemegy, akkor még jól is sülhet el. Ha meg nem, akkor legalább sok további kínos pillanatot megspóroltok egymásnak. Mert ennek így sose lesz vége, ő se mondja meddig és mire kell várni. Voltam már hasonlóba, agyrém, és baromira nem lett semmi jó vége! Igazából ha visszagondolok az egészre, csak felb*szódok tőle, hogy lehettem ennyire naív.
szept. 23. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!