Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így megválogatjátok ti is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így megválogatjátok ti is a randi helyszínét, ahogy Tóth Andi tenné?

Figyelt kérdés

„Első randi, étterem... Hát, sokat eszek, szóval nem fogja megérni. Nem tudom eldönteni egyébként, hogy egy étterem az jó helyszín-e első találkozóhoz, mert én ennék, a csávó meg kérdezget. Ez kicsit idegesítő. 2-3 randi után oké, de előtte én inkább azt tudom elképzelni, hogy sétáljunk és beszélgessünk. Az ötödik randi után már nem fog érdekelni, ha kilóg egy csirkecomb a fogaim közül. És lehet, hogy a pasit se”

"A másik, ami számomra elképzelhetetlen, hogy elvisz mondjuk a pasi moziba. Ott ülünk egymás mellett kussban, és nézzük a filmet. Első randi az mindig olyan legyen, ahol tudunk beszélgetni. Kajálás közben is lehet, de nekem az étel az szent, ha én eszem, akkor nem beszélgetek. Szóval, inkább séta! A parton, parkban, vagy bárhol"

júl. 26. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg azt se érte miért tartozik másokra, pl a pincérre, hogy Kiss Piroskának ebben az évben ez a 10. randija itt valakikkel, mert az hogy randi, az egyértelműen kiderül.
júl. 29. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
10: nem... de azért nem megyek bele olyan mélységekbe, hogy ezen csámcsogjon egy újságíró. Az azért nem hírérték, hogy x éve vagyok szingli, miért szakítottam az előzővel (és nem, nem kezdek el akkor sztorizgatni, hanem elég diplomatikusan beszélek, ha 1. randiról van szó, nagyvonalakban), van egy öcsém, x. kerületben lakom, csapatvezető vagyok egy multinál. Inkább zenék, filmek, ízlések, társadalmi meg popkulturális események, vélemény... pl. a mostani párommal első randin a plasztikai műtét mániáról meg az instagram filterezésről beszéltünk meg az influenszer kultúráról.
júl. 29. 12:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Jó fej lehet akkor a párod 12-es, az a jó ha nem a kérdezőbiztossal randizol aki sorba felteszi az összes kérdést ami amúgy személyes.
júl. 29. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:

"Sosem értettem, a privát kérdéseket miért úgy teszik fel, hogy ott van mellettük 20 ember a környező asztaloknál vagy az utcán körülöttük aki hallja"

Mondjuk, nem a tömegbe kell menni első randinak. Mi pl. a Dunaparton sétáltunk az Újpesti oldalon, ahol a legközelebbi ember kb. 50 méterre volt tőlünk.

júl. 30. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!