Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most elmondjam vagy ne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most elmondjam vagy ne, hogy zavar az a pasiban hogy csak akkor mutatna törődést vagy hogy érdeklem, ha nyitok felé szexre?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, de mivel sokat van külföldön igy inkább barati vagy ilyesmi a "kapcsolatunk".

Néha közelötene kezdemenyezne, próbálja érzékeltetni de mindja is, hogy nem baráti alapon érdeklem csak, hanem nőként is.

De olyanokat csinál, hogy amíg én erre nem mutatok nyitottságot addig nem erdekli pl a panaszaim vagy életemben a gondok vagy akár a munkahelyváltásom sem, meg se hiv semmire, viszont ha közelítek felé nyitott vagyok, akkor egyből jobban előjön belőle vmi lelkitársiasság is vagy segítség empátia vagy ezek.

Igy meg teljesen olyan, illetve nem is olyan hanem egyenes az mintha szexért cserébe érdekelném csak szexért cserébe segítene csak, szexért cserébe megy át empatikusba csak.

Ezek javarészt nonverbalisan mennek, néha szavakkal is érintve a helyzetet.

De szóval tartom a barátzone-t igy.

Erre tőlem kérdezi nem érti hogy miért nem sikeres a nöknél(neten is próbál ismerkedni) mikor tök normálisan ír bárkinek, kedves udvarias, mosolygós meg minden.

Amugy ez egy rakat más pasira is jellemző, hogy törődés vagy odafigyelés csak akkor jár, ha d.gsz vele. Nekem meg ez így nem megy.

Habár ha el is mondanám neki szerintem csak húzná a száját hogy jaj megint egy kifogás. Ha bajom van az állandóan csak irritálja. Más pasik is nem magukba néznek(akár ha szakítok is. Ott is elmondom miért szakítok mi nem tetszik, de erre megvádolnak azzal, hogy biztos más pasim van, azért szakítok. Nem is érdekli őket hogy nem, hanem azért van kidobva mert ő maga ez meg az amaz, nekem ő egy f.s. nem kell nekem ahhoz egy 3. hogy vkit kitegyek. De mégis ebbe ringatják magukat hogy szidhassanak. Magukba nem néznek.)

Csak mert régi ismerősöm a régmúltból, csak ezért gondolkodom rajta. És nem azért mert össze akarnék vele jönni tehát nem azt akarom hogy miattam értem változtatna es talán akkor majd összejövünk. Nálam ő már elsüllyedt (ezzel is ez miatt is) régen amit csak állandoan megerősít.

#friend zone #ismerősnek magyarázat
2024. júl. 16. 22:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szal a nyűgjeidet hallgassa, de szexelni már nem szexelnél vele. Van gond az biztos ha nem látod a problémát...
2024. júl. 17. 01:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Oké, hogy random, de nem kéne ilyen sűrűn randomkodni, így nem is lenne ez a dolog ennyire a fejedben. Most hagyj ki öt hónapot mondjuk.
2024. júl. 17. 02:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Ezer éves ismeretség ide vagy oda, de erre mi szükséged van?

Azt nem tudod szabályozni, hogy ő hogy viselkedjen, mit tegyen. De abban dönthetsz, hogy te ezt elfogadod vagy nem. Nálam biztos kuka lenne.

2024. júl. 17. 04:22
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz vele összejönni akkor miért várod el, hogy úgy bánjon veled mintha a pasid lenne?

Itt nálad van probléma.

2024. júl. 17. 07:21
 15/24 A kérdező kommentje:

14 ez forditva van mit akar tolem igy hogy csak rola lehet szo amig én nem mutatok szexuális nyitottságot?

Szexért cserébe meg törődés minden van.

A szeretet vagy egymásra ofigyelés barátság az nem ilyen hogy ha van szex akkor működik amugy meg fordulj fel. Egy munkatársi beszélgetésben small talkban is több kapcsolódás van igy.

14 attol hogy nem csak rola lehet szo hanem rólam is az nem az hogy azt akarom hogy ugy bánjon velem mintha a pasim lenne.

Vagy a meghívás is inkább udvarlás lenne es nem az hogy ugy bánik velem mintha a pasim lenne. Minek forgatod ki.

2024. júl. 17. 08:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Szard le, ő ilyen és kész. Majd karácsony előtt írj rá legközelebb, addig hanyagold.
2024. júl. 17. 13:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Ne úgy állj hozzá, hogy ő egy barát, hanem úgy, hogy csak egy ismerős. Máris nem fog zavarni, hogy annyira nem érdeklődik irántad.

Szeret beszélni magáról, nincs ezzel gond. Ilyenek a beszédes emberek. Neked azonban nem kötelező asszisztálnod ehhez.

2024. júl. 17. 13:59
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom ha nem erdeklodik.

Hanem az hogy ebből "üzletet" csinált hogy cserébe szexért van bármi is.

2024. júl. 17. 14:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ne fejtegesd ezt tovább, nem biztos hogy igazad van, nem biztos, hogy más is így élné meg a helyzetet, meg hogy tényleg ez a valóság.. főleg ahogy a vége felé fogalmazol..

De neked ez nem tetszik, szóval ne beszélj többet vele, ahogy már a kérdésed kiírásakor is leírtad.

"És nem azért mert össze akarnék vele jönni tehát nem azt akarom hogy miattam értem változtatna" ... de akkor meg mit beszélgetünk erről, hogy hogy kellene viselkednie, meg hallgatnia a problémáidat? Nyilván ő is észreveszi, hogy nem akarnál tőle semmit, ezért nem fog ott üldögélni melletted és hallgatni a nyavajgásaid, te meg ezen filózol, hogy de hát miért nem... Nem, nem feltétlenül akarnak az emberek a barátaid lenni, ha romantikus irányban nem érdekelnek, és nem feltétlenül (lehet, de nem feltétlenül!) azért mert szívtelenek, vagy nem érdekled őket szexen kívül, hanem mert nem fognak ott maradni valaki mellett barátnak, lelki szemetesládának, amikor nyugtázzák, hogy romantikus értelemben hidegen hagynak téged. Van életük, keresik tovább a párjukat, és ha érzelmileg leköti őket valaki, az ezt nem segíti.

2024. júl. 17. 18:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Jaj ez a ne beszélj vele duma. Irtam ezer éves ismerősöm. Egyik palim kiverte miatta a balhét is na akkor 2 évig se írtunk egymasnak. Aztán minden onnan folytatodik barmikor ahol abbamaradt.

Tok mindegy hogy 2 hétig vagy 2 hétig nem írok.

Amugysincs kedvem most vele ezekután nyilván. Csak gondolkodtam megirjam e hogy mekkora paraszt és ez mennyire zavar, hogy empatia akkor van ha "terpeszben allok" valamiert cserébe, amugy meg nem, de bele se kezdek.

Itt kérdeztem errol hogy megirjam ne irjam? Lenyeljem e vagy adjam ki?

Csak mert ezeréve ismerős.

Amugy simán törlöm tiltom is a parasztokat. De még a szonszéd is le van tiltva meg egy kollega is akivel még látjuk is egymast. Es sz.rom le a köcsögöket alapbol.

Ő csak és kizárólag azért más csak mert évtizedes múltunk van.

2024. júl. 17. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!