Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most elmondjam vagy ne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most elmondjam vagy ne, hogy zavar az a pasiban hogy csak akkor mutatna törődést vagy hogy érdeklem, ha nyitok felé szexre?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, de mivel sokat van külföldön igy inkább barati vagy ilyesmi a "kapcsolatunk".

Néha közelötene kezdemenyezne, próbálja érzékeltetni de mindja is, hogy nem baráti alapon érdeklem csak, hanem nőként is.

De olyanokat csinál, hogy amíg én erre nem mutatok nyitottságot addig nem erdekli pl a panaszaim vagy életemben a gondok vagy akár a munkahelyváltásom sem, meg se hiv semmire, viszont ha közelítek felé nyitott vagyok, akkor egyből jobban előjön belőle vmi lelkitársiasság is vagy segítség empátia vagy ezek.

Igy meg teljesen olyan, illetve nem is olyan hanem egyenes az mintha szexért cserébe érdekelném csak szexért cserébe segítene csak, szexért cserébe megy át empatikusba csak.

Ezek javarészt nonverbalisan mennek, néha szavakkal is érintve a helyzetet.

De szóval tartom a barátzone-t igy.

Erre tőlem kérdezi nem érti hogy miért nem sikeres a nöknél(neten is próbál ismerkedni) mikor tök normálisan ír bárkinek, kedves udvarias, mosolygós meg minden.

Amugy ez egy rakat más pasira is jellemző, hogy törődés vagy odafigyelés csak akkor jár, ha d.gsz vele. Nekem meg ez így nem megy.

Habár ha el is mondanám neki szerintem csak húzná a száját hogy jaj megint egy kifogás. Ha bajom van az állandóan csak irritálja. Más pasik is nem magukba néznek(akár ha szakítok is. Ott is elmondom miért szakítok mi nem tetszik, de erre megvádolnak azzal, hogy biztos más pasim van, azért szakítok. Nem is érdekli őket hogy nem, hanem azért van kidobva mert ő maga ez meg az amaz, nekem ő egy f.s. nem kell nekem ahhoz egy 3. hogy vkit kitegyek. De mégis ebbe ringatják magukat hogy szidhassanak. Magukba nem néznek.)

Csak mert régi ismerősöm a régmúltból, csak ezért gondolkodom rajta. És nem azért mert össze akarnék vele jönni tehát nem azt akarom hogy miattam értem változtatna es talán akkor majd összejövünk. Nálam ő már elsüllyedt (ezzel is ez miatt is) régen amit csak állandoan megerősít.

#friend zone #ismerősnek magyarázat
2024. júl. 16. 22:37
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Jav:

Néha itthon van, és közelítene kezdeményezne

2024. júl. 16. 22:38
 2/24 anonim ***** válasza:
36%
M1 lehet hogy terhes a személyiséged? Energia vámpír vagy?
2024. júl. 16. 22:41
 3/24 anonim ***** válasza:

Az ne érdekeljen, hogy mivel vádolnak meg, ha egyenesen és érthetően elmondtad a te oldaladat.

Mivel én egy szókimondó ember vagyok és tudom, hogy nekem segít lezárni dolgokat, én elmondanám neki a problémám, és azzal együtt, hogy vele lezárom a beszélgetést. Eleve hát teljesen levágós, hogyha folyton külföldön van, mégis hogy képzelne el aktív kapcsolatot? Hülyeség.

Nem minden ember ilyen, hogy csak időszakosan keres, azokat úgy hívják: egészségesen kötődő emberek, vagy akik tesznek érte, hogy ilyen félék legyenek, és törődjenek a másikkal, nagyobb kilengések nélkül, illetve olyanok, akiket tényleg érdekelsz. Szerintem egy ilyen embert kellene keresned.

2024. júl. 16. 22:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, egyedül a te részedet tudod kontrollálni. Azt kéne tenned, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot. Van olyan érzésem, hogy ezt nem fogod megtenni, mert neked ez a kanos álérdeklődés is ad valamit.
2024. júl. 16. 22:55
 5/24 A kérdező kommentje:

Alapvetően amugy nem keresek senkit most (én jelenleg nem hiszem amit irsz, hogy lenne normális) mert még zaklatnak az exekis. És még tele vagyok fóbiákkal is elég erősen hála nekik. Ugy vagyok vele most vagy hozza az élet, de az se baj ha nem, mert nem hiányzik terror a nyakamba megint.

És ugye ezzel hogy szinte k-nak venne, hogy akkor törődik csak velem, ha cserébe ez meg az, (javarészt kimondatlanul ugyan, de tisztán kivehető), ha ezt el is mondom, sztem annyit mond rá hogy 1. én képzelem túl, vagy 2. lehet megvádolna hogy zavar engem hogy nem járul sehogy az életemhez ezt is ki lehetne csavarni még aranyásósra is, vagy 3. ez csak kifogás és lerázza.

Szélmalomharcnak érzem.

De mivel ezek után nagyon még írkálni sincs vele kedvem, de ezeréves ismerettség, hát nem tudom.

Lehet megírom és akkor kiadtam magambol legalabb, és a 3 verzióból majd megkapom az egyik választ, és megy tovabb az élet. És azzal jobb lenne bármi is?

2024. júl. 16. 23:07
 6/24 A kérdező kommentje:

4 persze ad vmit. Ezt az idegesitő érzést így. Hogy lesz.rom mi van veled, de ha hozzádérhetek akkor meg hirtelen érdekel.

Amugy ő nem ilyen volt. Azért ezeréves ismerettség. Meg van változva.

2024. júl. 16. 23:09
 7/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem kellesz baratnonek azert.. a fene akarna kulfoldon eltartani teged..
2024. júl. 16. 23:11
 8/24 A kérdező kommentje:

De ha akarna, bnőnek is kellenék allandoan velem tervezne külföldön is. Mivel eleve dolgoztam éltem is már kint, vele parhuzamban is.

Itt nekem most a bajom az az, hogy amig én semmiféle nyitottsagot nem mutatok, akkor nem az van, hogy akkor addig nem probalkozik, megért vagy bármi, és tartja a friendzone t, hanem addig visszavesz, pl engem nem hallgat végig, magárol beszél és csak róla lehet szó, meg ezek mennek.

Itt nem ő az aki nemeket szórogat bármire is hanem én. Ahogy az exekkel is.

De egyik se érti valahogy.

2024. júl. 16. 23:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

De minek érzed szükségét, hogy ennyire rendszeresen beszélj vele? Ha egyszer nem vagy belé szerelmes.

Elég lenne évi kétszer-háromszor, akkor mindenki elmondja, hogy mi van vele, mik történtek az életében. De akár évi egy ilyen alkalom is elég. Nekem is van két ilyen régi barátom is, akik messze élnek, egyik nő másik férfi, évi egy-két alkalommal beszélünk.

2024. júl. 17. 00:43
 10/24 A kérdező kommentje:

Random szoktunk irkálni/beszélni vagy találkozni.

Nincs ütemezve vagy hogy.

Ha jolesik ramir vagy én irok vagy kuld vmi zenét vagy akármi.

Spontán az egész.

2024. júl. 17. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!