Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ki fizessen?
Mert azt nem játsszuk, hogy én, a férfi fizetek mindent, a csaj meg potyázik, pláne úgy, hogy a végén benyögi, hogy nem lesz következő alkalom. Ez nettó rablás.
Valahogy az elején kéne ezt intelligensen felvezetni. De hogyan?

Én egyetértek a kérdezővel. Ugyan legtöbbször a férfi hívja randizni a nőt, de ettől még a nő is benne van a dolgokban, hiszen árulja magát, hirdeti magát, legalábbis, ha online ismerkedési felületről van szó. A cél közös, ezért nem csak a férfira kéne háruljon a randi költsége.
Most ha nőként belegondolok, tegyük fel én hívnék el valakit randizni, mindegy, hogy online ismeretség vagy sem. Nem így kimondva, hogy randi, de elhívnám az illetőt, pl. van kedved elmenni ide meg oda. Pl. Margitszigeten lesz valami rendezvény. Vagy: lenne kedved moziban megnézni ezt-azt? Vagy beülni egy kávéra, és közben dumcsizhatnánk, ismerkedhetnénk. Pl. ilyesmi dumával.
Én egy pillanatig sem gondolnám, hogy csak azért mert én javasoltam a programot vagy én vetettem fel a találkozás ötletét, hogy ezért majd nekem kéne fizetni a férfipartneremre eső részt. Nekem természetes lenne, hogy ki-ki magának fizeti a fogyasztását vagy mozijegyet. Ha egyszer belement egy közös mozizásba vagy kávézásba, akkor nyilván tudja, hogy ez milyen költségekkel jár, és azért egyezert bele, mert neki ez nem jelent gond,

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!