Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin ki fizessen?

Figyelt kérdés

Mert azt nem játsszuk, hogy én, a férfi fizetek mindent, a csaj meg potyázik, pláne úgy, hogy a végén benyögi, hogy nem lesz következő alkalom. Ez nettó rablás.

Valahogy az elején kéne ezt intelligensen felvezetni. De hogyan?

2024. máj. 26. 19:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudod intelligensen felvezetni, mert nem intelligens hozzáállás. Meg ha ennyire rosszhiszemű vagy a nőkkel szemben, az úgyis látszik rajtad, és úgyse fognak igent mondani.
2024. máj. 27. 13:33
 32/35 anonim ***** válasza:

Én egyetértek a kérdezővel. Ugyan legtöbbször a férfi hívja randizni a nőt, de ettől még a nő is benne van a dolgokban, hiszen árulja magát, hirdeti magát, legalábbis, ha online ismerkedési felületről van szó. A cél közös, ezért nem csak a férfira kéne háruljon a randi költsége.

Most ha nőként belegondolok, tegyük fel én hívnék el valakit randizni, mindegy, hogy online ismeretség vagy sem. Nem így kimondva, hogy randi, de elhívnám az illetőt, pl. van kedved elmenni ide meg oda. Pl. Margitszigeten lesz valami rendezvény. Vagy: lenne kedved moziban megnézni ezt-azt? Vagy beülni egy kávéra, és közben dumcsizhatnánk, ismerkedhetnénk. Pl. ilyesmi dumával.

Én egy pillanatig sem gondolnám, hogy csak azért mert én javasoltam a programot vagy én vetettem fel a találkozás ötletét, hogy ezért majd nekem kéne fizetni a férfipartneremre eső részt. Nekem természetes lenne, hogy ki-ki magának fizeti a fogyasztását vagy mozijegyet. Ha egyszer belement egy közös mozizásba vagy kávézásba, akkor nyilván tudja, hogy ez milyen költségekkel jár, és azért egyezert bele, mert neki ez nem jelent gond,

2024. máj. 27. 22:02
 33/35 anonim ***** válasza:
...mert neki nem jelent gondot az, hogy kifizesse.
2024. máj. 27. 22:03
 34/35 anonim ***** válasza:
Vagy ha ebből a szóból, hogy meghívás, ekkora ügyet csinálnak egyesek, akkor ezt a szót inkább ne használd. Sehol ne mondj, ne írj le ilyesmit, hogy meghívás, csak arról legyen szó, hogy találkoztok, sétáltok, beszélgettek, aztán ha van kedvetek, be is ülhettek valahova, ezt majd időközben eldöntitek. Így nem vetheti senki a szemedre, hogy de hát meghívtál.
2024. máj. 27. 22:15
 35/35 anonim ***** válasza:
Szerintem első randin a férfi fizessen. Nem kell puccos drága helyekre menni. Elég egy kávé meg egy séta a parkban. Aztán kiderül szimpatikus-e egyáltalán vagy hogy lesz-e folytatás. Én ebből sosem csináltam ügyet, mindig felajánlottam, hogy fizetem a részem. (Azért első randin nem én hívnám meg, de a későbbiekben meghívnám én is ugyan úgy) Aki normális az úgy is elutasítja, hogy a nő fizessen, ha meg nem, legalább kiderül hogy valami csóró vagy fukar emberrel van dolgod… de az se jó ha meg mindent a nő akar fizetni, ő akar irányítani mindent, nagyon férfias szerintem.
2024. máj. 29. 15:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!