Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin ki fizessen?

Figyelt kérdés

Mert azt nem játsszuk, hogy én, a férfi fizetek mindent, a csaj meg potyázik, pláne úgy, hogy a végén benyögi, hogy nem lesz következő alkalom. Ez nettó rablás.

Valahogy az elején kéne ezt intelligensen felvezetni. De hogyan?

2024. máj. 26. 19:40
1 2 3 4
 11/35 Kedves Vezető ***** válasza:
48%

Nem muszáj fizetős helyekre vinned.

Elhívod magadhoz, főzöl valamit, megnéztek egy filmet, vagy valami.

Ha ez nem kivitelezhető, egy szép parkban valami piknikszerűség, egy séta is jó lehet.

7,

De ez az elhárítás is csak egy

Női etikett, mert végül úgyis kifizeti a férfi.

(Ha nem, akkor felmerül a gyanú, hogy, lehet hogy bunkó)

2024. máj. 26. 20:23
 12/35 anonim ***** válasza:
#10: Tudom, ez is általános jelenség. Ha meg belemész abba, hogy első randin a nő fizesse a saját részét, akkor azért hurrognak le, hogy milyen sóher vagy, még egy kávét is sajnálsz tőlük.
2024. máj. 26. 20:31
 13/35 anonim ***** válasza:

Megint a 10-es vagyok.

Volt dolgom olyan nővel, aki a randink elején határozattan kijelentette, ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki a saját fogyasztását fizesse. Az igen, tetszett ez a hozzáállás. :)

Azt szeretném még válaszolni a kérdező kérdésére, hogy számomra ha legalább felajánlja a nő, hogy fizeti a saját részét (nem kell elfogadni, de felajánlja), az sokat elárul róla.

Van az a jelenség, hogy egyes nők azt hiszik, ők választanak, ők döntik el, kikkel lesz további randi. Hát nem! Mi, férfiak is dönthetünk, nem loholunk bárki után. Rengeteget elárul egy emberről egy ilyen apróság, hogy legalább felajánlja, hogy fizeti a saját fogyasztását (még ha kis összegről is van szó). Illetve ha a további randikon sem merül fel benne, akkor az "annyit is ér". :)

2024. máj. 26. 20:45
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Megmondod, hogy mindenki fizeti a maga részét. Egy normális nő ezt megérti, sőt, ez a természetes számára.
2024. máj. 26. 20:51
 15/35 anonim ***** válasza:

#9 nem, nem nevelték belénk. Én mindig aszerint jártam el, amit írtam, sosem vártam el, hogy meghívjanak. Ha a te randipartnereid nem így állnak a dologhoz, akkor lehet, hogy nem jó helyen keresed az ismeretségeket.

4.&7.

2024. máj. 26. 20:56
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom szükségesnek ezt előre tisztázni. Ha elhívok valakit, számolok vele, hogy én fizetem. Nyilván nem luxusétterembe kell első randira menni, egy kávé/süti/akármi meg nem olyan összeg, hogy foglalkozni kelljen vele.
2024. máj. 26. 20:58
 17/35 anonim ***** válasza:
#15: De ha kb. mindenütt az van, hogy a nő elvárja, hogy a férfi fizessen (vagy legalábbis nem ajánlja fel, hogy beszáll), akkor biztos, hogy én keresek rossz helyen? És akkor hol lenne szerinted a jó hely? Mert próbálkoztam ismerősök által, neten, próbálkoztam úgy, hogy tömegközlekedésen szólítottam meg a lányt, de csak egy olyan volt, aki megtette azt a gesztust, hogy fizetni akart volna (amit persze nem hagytam). Akkor mégis mi erre a magyarázat?
2024. máj. 26. 21:03
 18/35 anonim ***** válasza:

6-os, az attól függ, milyen nőről van szó. Van aki nem túl kapós, mert ronda és/vagy kövér.

Ilyen esetekben sokszor a nő tesz bele többet a kapcsolatba, illetve hiába pedálozik, nem fog kelleni a pasinak hosszútávon.

Akinek (túl) jó nő kell, az megfizeti az árát, nincs mese.

2024. máj. 26. 21:04
 19/35 A kérdező kommentje:
16: Ha ÉN hívok meg valakit (férit/nőt) egy italra például, akkor természetes, hogy ÉN fizetek: AKTÍV-PASSZÍV reláció van. De itt nem erről van szó, a randizás az szimmetrikus, két AKTÍV féllel.
2024. máj. 26. 21:11
 20/35 anonim ***** válasza:
52%
#18: Jó, de aki nem kapós, azzal eleve nem is foglalkoznak, és mondjuk már randiig sem jut el. Szóval nincs mibe beletennie, mert potenciális párjelölt sincs a környezetében. Általánosságban viszont egy férfinak - legalábbis a kezdeti szakaszban - jóval többet kell beletennie az ismerkedésbe, mint egy nőnek. A férfinak KELL kezdeményeznie, a férfinak KELL elhívnia a nőt, a férfinak KELL elutaznia a nőhöz, a férfinak KELL fizetnie, a férfinak KELL hódítania, sőt, még a bunkó és megalázó elutasításokat is el KELL viselnie, hiszen a férfinak kötelessége mindent kibírni.
2024. máj. 26. 21:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!