Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ki fizessen?
Mert azt nem játsszuk, hogy én, a férfi fizetek mindent, a csaj meg potyázik, pláne úgy, hogy a végén benyögi, hogy nem lesz következő alkalom. Ez nettó rablás.
Valahogy az elején kéne ezt intelligensen felvezetni. De hogyan?

Nem muszáj fizetős helyekre vinned.
Elhívod magadhoz, főzöl valamit, megnéztek egy filmet, vagy valami.
Ha ez nem kivitelezhető, egy szép parkban valami piknikszerűség, egy séta is jó lehet.
7,
De ez az elhárítás is csak egy
Női etikett, mert végül úgyis kifizeti a férfi.
(Ha nem, akkor felmerül a gyanú, hogy, lehet hogy bunkó)

Megint a 10-es vagyok.
Volt dolgom olyan nővel, aki a randink elején határozattan kijelentette, ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki a saját fogyasztását fizesse. Az igen, tetszett ez a hozzáállás. :)
Azt szeretném még válaszolni a kérdező kérdésére, hogy számomra ha legalább felajánlja a nő, hogy fizeti a saját részét (nem kell elfogadni, de felajánlja), az sokat elárul róla.
Van az a jelenség, hogy egyes nők azt hiszik, ők választanak, ők döntik el, kikkel lesz további randi. Hát nem! Mi, férfiak is dönthetünk, nem loholunk bárki után. Rengeteget elárul egy emberről egy ilyen apróság, hogy legalább felajánlja, hogy fizeti a saját fogyasztását (még ha kis összegről is van szó). Illetve ha a további randikon sem merül fel benne, akkor az "annyit is ér". :)

#9 nem, nem nevelték belénk. Én mindig aszerint jártam el, amit írtam, sosem vártam el, hogy meghívjanak. Ha a te randipartnereid nem így állnak a dologhoz, akkor lehet, hogy nem jó helyen keresed az ismeretségeket.
4.&7.

6-os, az attól függ, milyen nőről van szó. Van aki nem túl kapós, mert ronda és/vagy kövér.
Ilyen esetekben sokszor a nő tesz bele többet a kapcsolatba, illetve hiába pedálozik, nem fog kelleni a pasinak hosszútávon.
Akinek (túl) jó nő kell, az megfizeti az árát, nincs mese.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!