Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legbénább, utólag visszatekintve legnevetségesebb randija? Vagy volt ilyen?
Napokig chateltem egy férfival, aki egy hozzám közeli városban él. Láttam már, egyszer meg is jegyeztem egy barátnőmnek, hogy jól kinéző, sármos férfi. Volt egy több éves párkapcsolata, úgyhogy ez csak egy megjegyzés volt a részemről.
Amikor ismerősnek jelölt, láttam, hogy eltűntek a közös képek. Beszélgetni kezdtünk, elmondta, hogy már egy éve szakítottak, a lány csúnyán átverte, több vasat tartott a tűzben.
Majd randira hívott, egy kávézóban találkoztunk.
A randi második percében, megjegyezte, hogy pontosan ugyanolyan karkötőm van, mint az exének. Nem reagáltam különösebben, közben kihozták a kávét. Itt közölte velem, hogy egyébként a lány, aki kiszolgált bennünket az exe barátnője. Kezdtem kellemetlenül érezni magam. Feldobtam az ötletet, ha esetleg ez zavarja, elmehetünk máshová (pontosan tudtam, hogy nem zavarja, az ő ötlete volt direkt idejönni). Mondta, hogy semmi gond, maradjunk csak. Megittuk a kávénkat, közben részletesen, tűpontosan mesélte el, hogy mennyi időt voltak együtt, hányszor csalta meg a csaj, kikkel, mit hozott fel mentségül, hogyan váltak el, hogyan dobta végül őt a csaj. Már itt eldöntöttem, ezzel a férfival ma randiztam először és utoljára. Sokat elmond valaki önbecsüléséről, ha ennyi megcsalást bocsát meg.
A kávé után végül addig kérlelt, elmentünk ebédelni. Én is éhes voltam, úgy voltam vele, együnk, már nem oszt és nem szoroz. Legfeljebb kiönti a szívét, én megpróbálom rávilágítani, hogy még sincs annyira túl a leányzón, mint hiszi.
A salátánk megérkezése után ez a 24 éves férfi olyan sírást vitt végbe az ebédünk közepette, hogy hirtelen azt hittem álmodom. Igyekeztem vigasztalni, de, hogy őszinte legyek, nagyon kellemetlen volt. Még néhány ismerőst is kiszúrtam.
Az ebédet követően elkísért az autómhoz, bókolt még egy darabig, megkérdezte nem-e hozott kellemetlen helyzetbe, majd azt mondta nagyon jól érezte magát velem, rég keltette így fel valaki az érdeklődését és várja a következő randinkat.
2 napig nem tértem magamhoz. Amikor a legjobb barátnők a randi felől érdeklődtek, csak pislogtam.
Sosem jött el a következő randi.
22/Nő

Ez már nagyon régen volt, tizenéves koromban, de leírom mert hátha nevetsz egy jót 😀 Eltörtem a kezem, a balesetin szedtem össze, beszédbe elegyedtünk. (Mondjuk ott nem nehéz, amikor 5-7 órát lazán elücsörögsz, és akkor még nem voltak okostelefonok, hogy bele bújsz azt’ jónapot)
Hazakísért, kedves volt, randit egyeztettünk. A randin sétálni mentünk egy romantikus kilátó hoz, egész jó közös témáink is voltak, aztán egyszer csak kitálalt, hogy annyira megfogtam, hogy miattam kész szakítani is a barátnőjével 😀 Teátrálisan lehúzott az ujjáról egy ezüst gyűrűt, amibe az volt belegravírozva, hogy “I love you” és azt kérte, tegyem el mert mi együtt leszünk a szakítás után. A csajjal ez közös gyűrű volt, neki is volt egy ugyanolyan 🤦🏻
Otthagytam gyűrűstül, vallomásostul az utcán, hazamenekültem.
Ezután kapcsolt rá csak igazán. Sajnos tudta, hol lakom (mivel hazakísért előtte) és oda járkált a környékre minden nap. Volt olyan, hogy addig nyomta a kaputelefont, hogy szegény anyám megunta és az erkélyről, viráglocsolás közben nyakon öntötte egy kanna vízzel 😅
Na akkor eltűnt, és soha többet nem hallottam felőle hálistennek.

Csak címszavakban:
- Konferencián randiztunk volna, de mint kiderült a szervező az a barátnője volt, aki rühelt.
- Barátnő rám küldött 2 szervezőt, megy egy őrt, hogy dobjanak ki.
- Megjelent a volt férje is.

A legelső randim nagyon gáz volt.
Írásban nagyon jókat beszélgettünk, de élőben szerintem 3 mondatot maximum. Elmentünk meginni 1-2 sört, hogy oldódjon a hangulat. Kicsit sikerült többet innom, így miután hazaérkeztünk (előre megbeszéltük, hogy ottalszom), csak le akartam feküdni aludni. Ő bepróbálkozott, ên nem akartam. Másnap nagyon kínos volt a villamoson, tényleg nem beszélgettünk semmiről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!