A rántott húst utólag is ki lehet klopfolni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 13:28
1/14 anonim válasza:
Mármint sütés után? Vagy panírozás után? Ha már megetted,nem ajánlom....
2/14 anonim válasza:
Mindent lehet, a legegyszerűbb lenne, ha átmennél rajta kocsival!
3/14 anonim válasza:
Mármint a sütés után utólag? 😆
Ezt te se gondolod komolyan. 😆
6/14 anonim válasza:
Hát én már lassan megöregszek, de ez még akkor se jutott volna eszembe, ha még 100 évig élek.😂
Mi után akarod klopfolni?
7/14 anonim válasza:
Akkor az igazán ajánlott ,amikor megetted és már ki is jött alul ..
8/14 alletta válasza:
nem tudom nálad mit jelent az utólag, de a válaszom: nem
bár neked egy próbát megér, 1 tapasztalattal több lesz a rántott húsból.
9/14 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy utólag?Fűszerezés után vagy panírozás után vagy miután?Nem sok értelme van a kérdésnek🤭🤭
Kiklopfolod és fűszerezed aztán panírozod és kisütöd,ennyi
10/14 anonim válasza:
Csak ha már kijött belőled. Utána lehet klopfolni. Védő felszerelés ajánlott, hogy ne meg, én minden tiszta kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!