Ha rántott halat akarok zsírban kisütni mennyi zsírt használjak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 07:26
1/6 anonim válasza:
Amennyi olajat használnál. Habár halat zsírban sütni elég furcsa ötlet, nagyon furcsa, inkább rossz íze meg szaga lesz töle.
2/6 anonim válasza:
#1
Nem lesz tőle rossz íze, csak megszívja magát és nehéz, zsíros lesz.
Ezért sütjük a fánkot, lángost és persze a halat is olajban.
3/6 anonim válasza:
A fritu/serpenyő űrtartalmától és a halszelet méretétől függ, hogy mennyi kell, az a lényeg, hogy a halszeleteket teljesen ellepje a forró zsír, és egyszerre csak annyit süssél, amennyi nem hűti nagyon vissza a zsírt.
4/6 anonim válasza:
Kevés, de forró zsírban. Nem lesz rossz szagú,ne félj.
5/6 anonim válasza:
#4-sel annyiban nem értek egyet, hogy a rántott halat, vagy bármilyen rántott dolgot, egy adott konyhatechnológiai
6/6 anonim válasza:
..... eljárással készítünj, ez pedig a bő zsiradékban sütés. A kár sütőben, akár kevés zsiradékon sütöd, az nem is lesz olyan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!