Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hibátlan krumpli miért lesz...

A hibátlan krumpli miért lesz fekete sütés, főzés után?

Figyelt kérdés
tegnap 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keményítöcsomók vannak benne, az feketedik meg. Van, akik szerint a túltrágyázás miatt, de igazán senki nem tudja pontosan. Ez csak optikai hiba, nem ártalmas, ha zavar, vágd le azt a részt
tegnap 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
tegnap 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Ilyet még nem láttam, nem tudom mire gondolsz?
tegnap 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én se láttam még ilyet, hogy sütés-főzés előtt nem volt fekete, csak utána.
ma 06:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!