A hibátlan krumpli miért lesz fekete sütés, főzés után?
Figyelt kérdés
tegnap 19:17
1/4 anonim 



válasza:





Keményítöcsomók vannak benne, az feketedik meg. Van, akik szerint a túltrágyázás miatt, de igazán senki nem tudja pontosan. Ez csak optikai hiba, nem ártalmas, ha zavar, vágd le azt a részt
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
tegnap 20:08
3/4 anonim 



válasza:





Ilyet még nem láttam, nem tudom mire gondolsz?
4/4 anonim 



válasza:





Én se láttam még ilyet, hogy sütés-főzés előtt nem volt fekete, csak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!