Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ki fizessen?
Mert azt nem játsszuk, hogy én, a férfi fizetek mindent, a csaj meg potyázik, pláne úgy, hogy a végén benyögi, hogy nem lesz következő alkalom. Ez nettó rablás.
Valahogy az elején kéne ezt intelligensen felvezetni. De hogyan?

:)))
Nincs ilyen opció. Mivel a nő dönt, ő szab meg mindent. Akár az esküvő előtt is otthagyhat a násznép szeme láttára, és másnap kiírhat ide egy kérdést, majd minden nő támogatni fogja, hogy jó döntést hozott.
Régen a nőket eladta a családjuk, és felépítették a következő családot. Ma a demokrácia mintájára szabadon választhatnak, melyik pasival lesznek együtt. Látjuk is az eredményt.
De a témára visszatérve: az egyik nő természetesnek tartja, hogy felesben fizettek, a másik elvárja, hogy te fizess mindent, miközben egyenlőségről papol. Ha nem tetszik, és szóvá teszed (olyan is van, hoyg férfit zavarja az egyenlőség, és mindent fizetne), akkor a nő továbbra is nyerő pozícióban van, hiszen rád nemet mond, de másnap jön a következő randija a következő palimadárral, aki lehet, hogy mindig fizet mindent. És majd rá is nemet mond, mert épp nem ez lesz a baja vele, hanem más. Meg mondjuk nem a 2. randin, nem a 3. szex után, hanem az 1. gyerek után és elválnak. Veled meg sose derül ki, mi lett volna, ha, mert a fizetős randis sértődés után nem adott több esélyt, hiszen szóvá tetted, és besértődött.
te meg utána lehet, hogy hónapokig nem randizol újra, mert nem lesz kivel.
Rövidávú tanács: fizess többet, ha kell a nő, ez van.
Hosszútávú tanács: ha kiállsz magadért, egyedül maradsz.

#6 magyarázd már el, légyszi, hogy ezt hogyan sikerült kimatekoznod abból, amit írtam?
De akkor tessék, még egyszer, csupa nagybetűvel, hátha így átmegy:
A NŐNEK PEDIG ILLIK EZT UDVARISAN ELHÁRÍTANIA.
Ennek melyik részét nem érted?

Első randin szerintem illik a férfinek fizetni. Később lehet felében vagy egyszer a férfi egyszer a nő.
A félreértések elkerülése végett, férfi vagyok.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!