Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme megismételni mással ugyanazt, ha már kétszer is megvolt másokkal?(és nem rossz dolog ugyan, de..)
Korábban volt a munkahelyemen egy pasi akivel soha nem beszéltunk csak néztuk egymást meg ezek mert baromira nem tett volna jót ha a szájukra vesznek a kollegák.
Társasági korokben pl szunetben a legmesszebbre álltunk egymastol meg stb.
El volt bennünk minden folytva.
Aztan elmentem acegtol emg ő is kesobb meg zajlott az élet es random találkoztunk egy buliban. Persze elso pillanatban már forrt minden köztünk végre egxmásra szabadultunk ezerrel tört elő bennunk minden aztán fergeteges szex lett belole egész ejszaka vagy 10 menetes reggelig. Aztán jàrtunk meg stb de haladtunk is tovabb. En kulfoldre meg ez meg az.
Na ez aztan kúlföldön amikor dolgoztam vendeglatas. Vendeggel nem lehet találkozni szállás kb a másik házban főnök átjön állando kontroll van, meg ilyen szabályok stb.
Na persze hogy ott is volt egy srác. A titokban csókolózástol kezdve meg hogy nem találkozhatunk honapokon át csak a nyálcsorgás, aztan egyszer titokban végre találkoztunk az eletben is(nemcsak a munkahelyemen)abbol meg hatalmas öröm felkap nem akar letenni soha el nem engedni végre együtt vagyunk es igy tovább.
Mondanom se kell, ez is lecsengett később.(oké en csesztem el mert pancser vagyok de ez van.)
Ezek lecsengtek huszonéves koromban.
Na és hazajottem.
Elhelyezkedtem dolgozni 30 felé. Amolyan hétköznapi droid irodai f.sba.
Na es van egy pasi is a munkahelyen aki más mint a többi. (A pasi kollegák vagy együgyűen nyomulnak, vagy sértődékenyek hisztisek vagy amolyan bunkók beszólogatósak(annak húzzák a haját)meg a többi egyszeru aki elhiv kávézni kajálni randizni, na de van ő a kivétel. Aki teljesen másképp csinálja mint az átlag. Pl ha nem jut eszembe vagy nem találom a szavakat be tudja fejezni helyettem a mondatot, vagy ha csak félrebeszélek is tudja mit akartam volna kinyögni, ráérez arra ha épp szexre vágyom kívánnám, meg arra is mikor nem vagyok toppon es hagyjon mindenki békén, apró érintéssel közelít de már ment is tovább, flörtöl felvállal, kiáll mellettem amikor nekem esik a cégnél bárki szakmai vitákban, ha senki nem köszön reggel vissza(mert pl késtem és mindenki kb csak megölne) ő hangosan mindenki elott rámköszöm es utána mindenki köszön nekem is, ha vmi rosszul esett a vezetőktől 2 szóval képes olyan találót mondani hogy egyből másképp látom a világot, valahogy annyira ráérez a nők rezgéseire es annyira le tudja venni es annyira képes egyhúron pendülni hogy ez baromi ritka pasikban.
Mikor szavak nelkul is levesz mindent rolad.
Na és néha közelít megérint flórtöl egyértelmű a kémia, nedvesít is rendesen, de most belegondolva...én ezt megéltem kb már kétszer is..hogy elfolytott vagy lassan bontakozó vágyak, apránként a kiteljesedés vagy épp amikor végre egyutt vagytok es minden akkor "robban" es megy át rajtatok és adrenalin bomba oxitocin meg minden.
Csak mert olyan mintha egyre többet akarna, már kiterjeszti melon kivülre is.
Valojában ha lenne vmi homályos esténk valahol, biztos hogy lenne minden köztünk és elég "ütős" is lenne ennyi egymásthúzás után már.
De valahogy ott van bennem az a de.
Még nem tapasztaltam azt nem ismerem ezt az érzést magamban, hogy hogyan lehet az, hogy már kétszer megélt dolognak valahogy harmadjára már elgondolkodom nekimenjek e, akarom e ezt én valójában..már minden kocka megvan, ill tudom ismerem, a hatalmas feltörő szenvedély, az addig elfolytott visszatartott vágyak kitörése, amikor végre érezheted érintheted őt, amikor ugy érzed abba se birod hagyni és ő ugyanott van, ugyanazt érzi.
Valahogy valami visszatart.

"Valahogy valami visszatart."
Nem kell elkapkodni, várj még. Hadd mutassa ki még jobban, hogy becsül tisztel, értékel.
Nem kell eldöntenem semmit mert csak sodródás van minden magátol megy a maga útján.
Ez nem olyan döntés nem döntés kérdés.
Igazábol azon gondolkozom csak hogy kétszer megélt felejthetetlen szenvedélyes robbanó abbahagyhatatlan dolgon én miért gondolkozok 3.nekifutásra?
Ezek olyan élményem amik (legalábbis nekem)örökké megmaradnak azzal a 2 sráccal. Tehát felejthetetlenül szép jó életreszóló.
És erre jön bennem az az érzés hogy kérdés az, hogy akarom e már megint?
Hogyhogy ez kérdés?

Valójában azon gondolkodnék el, mennyire való nekem komoly párkapcsolat. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vágysz a folyamatos pezsgésre, izgalomra.
Amelyik kapcsolat ilyen lángolva kezdődik, az nagyon hamar ki is hűl, nem őszinte érzések, csak a hormonok játéka.
Igazából nem értem, mit szeretnêl valójában kérdezni. Élj a mának, éld meg az érzéseidet, de előtte tisztázd vele, hogy legyen csak laza kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!