Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresőn aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn aki nem akar találkozni 1-2 héten belül,annak mi az oka? Van értelme olyannal ismerkedni, vagy jobb hagyni őket?

Figyelt kérdés

Pár éve ilyen naivan úgy voltam vele,hogy egyszerre egy lánynak írok,szépen elkezdünk ismerkedni neten,aztán majd valamikor találkozunk. Utólag látom,hogy ez csak végtelen fölöslegesen elpazarolt idő. A leggyakoribb opciók:

A többség eleve csak simán felszívódik chatelés közben(talált valaki mást,csak unalomból van fent,nem tudja mit akar,insta követőket gyűjt stb.)

Vagy ha nagy nehezen találkozunk, aztán 15 másodperc múlva már egyértelmű számomra,h nincs meg a kémia.(Ezért aztán tényleg sok értelme volt hetekig chatelni).

Szóval a kérdésem,hogy ti hogy csináljátok?

Aki húzza,halasztja a chatelést az miért teszi? Tényleg van benne ismerkedési szándék, vagy csak unatkozik?

Leggyakoribb kifogások,amivel találkozom:

-Még nem ismerjük ahhoz eléggé egymást(Hát pont ezért kéne találkozni)

-Nincs elég időm(Mindenkinek arra van,amire akarja, ha találkozni sincs idő,akkor minek akar kapcsolatot,már ha akar egyáltalán)

Na mindegy, így utólag látom,h azoknál,akik így húzzák,halasztják,végül sose lesz belőle semmi, még ha nagy nehezen eljutunk a találkozóig akkor sem, mert eleve nem kapcsolatot keres a másik vagy több vasat tart a tűzben.

Szóval konklúzió (nyilván azon kívül,h eleve nem neten érdemes ismerkedni),h neten teljesen fölösleges bármi energiát beletenni,egyszerűen gyorsan le kell szervezni a találkozót,aztán majd személyesen látod,h van e értelme folytatni. Ti hogy látjátok?

tegnapelőtt 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is jártam már egy párszor így nőként még régebben. Két oka lehet egyrészt szeret online flörtölgetni, ismerkedni, minden komolyabb szándék nélkül így unalom ellen. Másik meg van neki más, aki jobban érdekli, de azért téged is talonban tart. De lehet szimplán önbizalomszerzés miatt
tegnapelőtt 11:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából mindegy melyik ezek közül, a lényeg, h nem érdemes vele ismerkedni.

De kíváncsi vagyok, valaki rá tud e cáfolni.

tegnapelőtt 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha én tényleg komoly kapcsolatot keresek, akkor egyértelmüen nem fér bele a hetekig való írogatás személyes találkozó szándéka nélkül.

Az elején még nálam is elöfordult, intenzív esti csetelés, hetekig, a randi kitüzött napján pedig egyszerüen indok nélkül lemondta. Aztán emiatt ezt beszüntettem, max.2-3 nap írásbeli ismerkedés után kérem a személyes találkozást. Ha nem akarja, akkor nem kell, de akkor ne is raboljuk egymás idejét.

Ugyanígy látom én is, aki komolyan gondolja, az nem írogat hetekig.

tegnapelőtt 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elején le kell tisztázni, hogy a másik fél mit keres.

Komoly kapcsolatra vágyik vagy csak beszélgetni. Én míg fent voltam ilyesmi alkalmazásokon, csak beszélgetni szerettem volna + 1-2 kaland.

Rengetegen rám akarták erőszakolni a találkozót, pedig elmondtam a szándékaimat, és azt is hogy vendéglátós vagyok, a szabadnapjaimat elsősorban magamra szánom.

tegnap 05:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!