Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben van értelme kibékülni vagy megbocsátani?
Tegyük fel, hogy valaki nagyon bántóan, tiszteletlenül beszélt veled többször is, annak ellenére, hogy amúgy elég jól kijöttetek.
És ezek után nem kér bocsánatot, de látszólag tettekkel próbálja jóvá tenni, szívességeket tesz kéretlenül, segítőkész stb, meg látszik hogy bánja, de nem beszél a történtekről.
Vélemény erről?
100% az ő hibája? Ugyanebben voltam, én sem kértem bocsánatot, mert szerintem 50-50 volt a dolog de a hapsi szerint csak én voltam a ludas.
Lehet, hogy ő is így érez. Kéne tudni részleteket.
Önkifejezési nehézséggel küzdhet. Valaki más megbánthatta és rajtad töltötte ki a mérgét valamiért.
Mindegy, majd feloldódik a fagyos hangulat...
Engem is megbántott valaki,ő sem mondta ki konkrétan,hogy sajnálja,sőt,mintha leperegne róla.
Èn hűvösebb voltam vele,az a tervem,hogy egy darabig az is maradok...Szerintem ha te èrzed rajta a megbánást,csak időre van szükségetek.
Az a terved, hogy az is maradsz??
Milyen gyerekesek vagytok!
Tudjátok kinek kellenétek!
Mondjátok meg a másiknak, hogy rosszul esett az a valami. Ne játszmázzatok már!
A reakcióból majd látni, hogy mit lehet rá lépni. Ha elvicceli kuka, ha meg ő is szenved és egyikőtök sem tud róla, akkor ha tudna, akár most is együtt nevetnétek, ölelnétek egymást!
30N
Igen,megmondtam neki,hogy rosszul esett,csak tudod, szàjhúzogatàs volt a válasz...
Ezek után mit kène tenni? Könyörögni?!...
Pontosan elmondtam neki,hogy nagyon megbántott a viselkedésèvel,egy bizonyos mondattal.Ő vágott egy grimaszt,megvonta a vállát,majd elterelte a tèmát.
Ezek után nem èrzem úgy,hogy tepernem kène.Egyèbkènt ő a pasi.
Bantóan mer viselkedni a bocsanatkérés egyenesen meg nem megy?
Húzhatna is el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!