Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kosaraztatok már ki valakit a külsője miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kedvelek egy fiút, de kikosaraztam, mert nagyon nem tetszik a külseje, és megkérdezte hogy járnék-e vele, én meg kikosaraztam. Most annyira gyűlölöm magam, és az ismerőseimnek is hazudnom kell, hogy miért utasítottam vissza, mert félek hogy rossz embernek hinnének. De nem tudnék hozzá vonzódni, ezt a kifogást adom be magamnak.Hiszen a South Parkba is megmondták. "Ha nem vonzódsz valakihez szexuálisan, máshogy sem fogsz!"..Veletek fordult elő ilyen?2010. okt. 26. 18:39
21/34 anonim válasza:
A szépség múlandó kedves ifjak és hölgyek...
22/34 anonim válasza:
Am bocsi kérdező am nem nem csináltam ilyet csak nehéz a mai csajoknak mert a menő fiú azért vesz semmibe mert sok nőt megkap akinek meg nem jut az meg azért mert szerinte a nők csak a külsőre mennek és nem elég h semmibe vagyunk véve meg ránkhúzzák azt h csak a pénz meg a külső fontos ha mernek pici igényeink lenni h azért ne egy koldus kelljen etenünk meg világrondájával kelljen járnuk akkor őket kérdem én miért nem támadjuk meg hasonlóval miért nekik nem fontos tán h néz ki a csaj?Na ezt ne akarják bemagyarázni és nem nekik is és a nőknek is ugyanolyan arányba fontos a külső úgyhogy üzenném h hagyják abba a nők buzerálását az ilyen hülye beszólásaikkal mert k.u.r.v.a.sértő sok lányra nézve és főleg az olyanokra akik nem olyanok és azért mert nem sikeresek attól nézzenek magukba mert ők se jobbak egy szálat se és ne állszentekedjenek már sok nő meg még be is veszi hát röhej!!!!
23/34 anonim válasza:
19:35-ös képzeld tudtál róla h 21.ik században élünk ahol a nő is közeledhet már?Egyébként de r.o.h.a.d.t.u.l kikosarazzák mert engem is kikosaraztk csak g.e.ny.a módón nyígott a haverjainak h ronda vagyok úgyhogy halljam mert rájött h tetszik nekem és nem egyszer hanem 2 évig ezt csinálta velem és enm tudtam mit tenni nem hagyta abba és le se sz.a.r.t.a h milyen rosszul esik meg mitgondoljak amikor a buszon is volt egy tökidegen fiú aki rendszersen odaszólt h ronda vok amikor felszálltam a buszra és röhögött a haverjaival!Bár mondjuk még nem vok még felnőtt 16 vok de velem ezt csinálták és azt látom h mással is mert enyire nem kerülhettem válogatottan sz.a.r helyre elit suliban.
24/34 anonim válasza:
Velem is csinálták és ezért én sem szívbajoskodom, ha nem tetszik vki, kikosarazom. Sajnos úgy vagyok én is vele, ha nem vonzódom szexuálisan nem nem tudok vele járni. Szerintem ez különbözteti meg a barátságot és a szerelmet.
25/34 anonim válasza:
19:56
Pici igények?Neked sem jönnék be, pedig valamivel jobban nézek ki mint az átlag férfi!Ennyit erről.A jó pasik szedik össze az összes nőt, egyszerre van 8-10 nőjük, de nektek ez kell, inkább lesztek valakinek a kapcarongyai minthogy valaki más szeressen és megbecsüljön.
26/34 anonim válasza:
Legalább ne általánosits rám ez nem igaz azért háborodtam fel vhogy kell kinézni de én az átlagra bukok pont mert nem akarok bunkó fiúkkal járni meg csomó lánnyal rivalizálni egy pasi miatt!
27/34 anonim válasza:
"képzeld tudtál róla h 21.ik században élünk ahol a nő is közeledhet már?"
Közeledhet elvileg, gyakorlatilag viszont SOHA nem közelednek, mert a pasira várnak, de persze a pasit elutasítják, akkor erre mondom én, hogy keressenek maguknak olyat ami jó ha mindennel elégedetlenek és pasizzanak!
28/34 anonim válasza:
Mit gondolsz mért akarnék olyan fiúval járni mikor ők szólnak be nekem meg nekik nem vagyok elég jó?Pont róluk beszéltem meg az általánosítókról!Te is felháborodnál ha kivétel lennél mégis rádhúznák azt ami nem igaz rád!
29/34 anonim válasza:
Hát én nem tudom, én csak azt írom amit látok, esélyt sem adnak az embernek, hogy megismerjék, de te ezt nem tapasztalod, te nem csajozol.
30/34 anonim válasza:
rossz helyen próbálkozol vag szimplán szerencsétlen vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!