Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kosaraztatok már ki valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kosaraztatok már ki valakit a külsője miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kedvelek egy fiút, de kikosaraztam, mert nagyon nem tetszik a külseje, és megkérdezte hogy járnék-e vele, én meg kikosaraztam. Most annyira gyűlölöm magam, és az ismerőseimnek is hazudnom kell, hogy miért utasítottam vissza, mert félek hogy rossz embernek hinnének. De nem tudnék hozzá vonzódni, ezt a kifogást adom be magamnak.Hiszen a South Parkba is megmondták. "Ha nem vonzódsz valakihez szexuálisan, máshogy sem fogsz!"..Veletek fordult elő ilyen?
2010. okt. 26. 18:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
különben szerintem nyíltan beszélj vele h mi a problémád a külsejével, h. tudjon változtatni.
2010. okt. 26. 22:32
 12/34 anonim ***** válasza:
Kezdek elszomorodni... így a válaszok alapján... eddig se volt túl sok sikerem a lányoknál, de ezek szerint nem is lesz.. :S Asszem megbuzulok.. egy kályha már úgyis rám hajtott a múlthéten, msn-en. engedek neki..
2010. okt. 26. 22:39
 13/34 anonim ***** válasza:

Az utolsónak üzenem:

Nehogy már feladd. Nekem pont egy éve nincs hosszabb kapcsolatom, vagy inkább normális kapcsolatom és már én is kezdek aggódni, de csak lesz valami. Próbálok ismerkedni, mostanában visszautasítottak párszor, de ki bánja, menni kell tovább és lesz olyan, akinek bejössz.;)

A kérdezőnek:

Nem gáz. Én sem tetszem mindenkinek:D Ú ez egós volt :D Na de komolyan, ha egy lány azért utasít vissza, mert nem jövök be neki, akkor túlteszem magam rajta hamar és keresek mást. A külső igenis fontos. Nem tudnék elképzelni olyan lányt magam mellé, akit nem tartok szépnek. Már próbáltam, nem jött be...

26/F

2010. okt. 26. 23:13
 14/34 anonim ***** válasza:
szar az élet, finnyásak a lányok és ennyi. Én nem aggódom. :) Te meg ne add fel!
2010. okt. 27. 00:10
 15/34 anonim ***** válasza:
21%
Én az embereket csak a külsejük miatt szoktam kikosarazni...
2010. okt. 27. 02:35
 16/34 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy mondtam hogy azért nem,mert ronda!:D
2010. okt. 27. 13:30
 17/34 anonim ***** válasza:
Én épp ezért nem közeledek egy nőhöz sem, mert nekik csak a külső fontos, szép dolog, hogy udvaroljanak a férfiak...De akkor nem kéne ennyire válogatósnak lenni, még egy átlagos csaj is elvárja, hogy férfimodellnek nézzünk ki.Ezt hozta az emancipáció, akkor udvaroljanak a nők és válasszanak pasit a külső alapján, ha már ilyen nagyon az elvárásaik!
2011. jan. 6. 19:18
 18/34 anonim ***** válasza:
ja mert a fiúk tán nem finnyások a csajokkal szemben!22:39-es én sem lezbülök meg azért mert már több ismeretlen fiú is a képembe vágta meg 1 ki is kosarazott amiatt mert szerinte ronda voltam ,am meg ha alapjáraton nem a fiúkhoz vonzódsz ugysem fog menni!megnyugtatlak!Meg bírom h mindig csak szegény pasikat kell sajnálni pedig a világ több pontján vannak a nők elnyomva az nem baj? Bár ez nem kapcsolódik ide.De ha egy fiú kosaraz ki egy lányt azért mert nem tetszik neki az természetes?Na menjenek a fr@ncba a mai pasik a kicsinyes hülye felfogásukkal!Egy lányt senki nem sajnál meg ott nem a férfi a hibás ha kikosarazza mert nem tetszik neki egy fiú meg egyből jaj megyek b.u.z.u.l.n.i és mindekinek sajnálnia kell aztán meg jön a bocsi csak csalódtam hát a pasikba is lehet bőven csalódni manapság drága barátocskáim felvilágosítanálak és se nem jobbak se nem hűségesebbek és baromira nem szorulnak sajnálatra mert a nőket is lehetne sőt jobban is kellene sajnálni mint őket mert jobban el vannak nyomva.PL:Bizonyos államokban vallás + egyéb miatt.R.o.h.a.d.t. magyar mentalitás a nő érje be a legrusább legcsóróbb gyerekkel is de a férfak meg sem nézik csak a szexymacákat az persze nem baj mi?Na fogjátok be a siránkzótokat és nem feladni fiúk mert egy lány mégha a szebbek közü van is cak naponta b@ssz@k a képébe h ronda néhol mégse adja fel én legalábbis ezt látom!Nem lesz L.e.z.b.i!A feminsták is egy csomó dolgon keresztülmennek mire odajutnak h olyanok és még akkor is szelídíthetők!Nem ugy mint a kedves pasik h néhány pofon után meg egy kis rossz tapasztalat után egyből feladja meg vki bunkó és mindenki jön a jaj ő szegénnyel de fordított esetbe ez egy lánynál nem baj mi?Mert az inkább nem hangotatja mert szégyeli h ezt művelik vele és nem sír h JAJJ ÉN LEZBI LESZEK!!!!!!!!
2011. jan. 6. 19:26
 19/34 anonim ***** válasza:
Ja én meg épp ezért nem közeledek egy férfihoz sem mert csak a külső fontos nekik!!!!
2011. jan. 6. 19:30
 20/34 anonim ***** válasza:

19:26

Az leszbi.

A nőt hol kosarazzák ki?Sehol, mert a férfi udvarol.Egy férfit meg több ezerszer kikosarazzák mire lesz egy barátnője, és itt egy átlagnál valamivel jobb férfiról van szó.

2011. jan. 6. 19:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!