Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kosaraztatok már ki valakit a külsője miatt?
Hat eleg nagy hulyeseget csinaltal de azert hogy megkerdezze hogy jarunk vagy nem jarunk :)) en sose csinaltam igy:)))))
udvarolni kell es idovel kialakul egy kapcsolat nem hogy oda megyek egy csajhoz "na jarunk?"
Istenem hova fajult a mai vilag:))
Elsőnek igaza van, az a "Akkor most járunk?" kapcsolatalakítos dolog ovis szintű.
Válaszolva kérdésre, én sosem kosaraztam ki még senkit se a külseje miatt.
Engem viszont sokan kosaraztak ki a külsőm miatt :(
F
Igen, volt már ilyen. Hiába volt a srác kedves, a külseje egyáltalán nem vonzott. Sőt voltak dolgai, amiktől kifejezetten írtózom. Nincs ezzel baj szerintem. Nem tetszhet mindenki mindenkinek, ha meg nem tetszik megette a fene az egészet. Majd jönnek akik azt mondják a külső nem fontos, de ez ámítás. Nem a legfontosabb, de fontos.
Mondjuk a srácnak én más indokot mondtam, hogy mért nem jöhetünk össze. Nem akartam megbántani, mert az viszont kicsit bántó lehet, ha benyögöm, hogy bocs de csúnyának tartalak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!