Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kosaraztatok már ki valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kosaraztatok már ki valakit a külsője miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kedvelek egy fiút, de kikosaraztam, mert nagyon nem tetszik a külseje, és megkérdezte hogy járnék-e vele, én meg kikosaraztam. Most annyira gyűlölöm magam, és az ismerőseimnek is hazudnom kell, hogy miért utasítottam vissza, mert félek hogy rossz embernek hinnének. De nem tudnék hozzá vonzódni, ezt a kifogást adom be magamnak.Hiszen a South Parkba is megmondták. "Ha nem vonzódsz valakihez szexuálisan, máshogy sem fogsz!"..Veletek fordult elő ilyen?
2010. okt. 26. 18:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Tudod én is igy vagyok csak lányban 16/l
2011. jan. 6. 20:56
 32/34 anonim ***** válasza:

Ha valami nem tetszik ,akkor ne nézz oda!!!

XD

Amugy volt már olyan lány amikro még gerinctelenebb voltam akit csak célokra használtam fel :( de már ilyeneket nemcsinálok!!!

2011. jan. 6. 21:50
 33/34 anonim ***** válasza:

szerintem ebben nincs semmi gáz. ha nem tetszik, nem vonzódsz hozzá akkor ez van. de illik azért megmondani az őszintét, hogy nem vagy az esetem, vagy nem tetszel. akkor szegény gyerek is érteni fogja, hogy mi a szitu.

még mindig jobb, hogy megmondod neki őszintén, mint hogy kitalálsz valami átlátszó kamu szöveget. így legalább nem fog próbálkozni többet szegény csóri, mert tudja, hogy nem.

2011. jan. 6. 22:29
 34/34 anonim ***** válasza:
persze, vagy 50 fickót minimum. De én társkeresőztem neten és hát élőben más arcot mutattak...
2011. jan. 7. 11:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!