Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehet egy olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?

Figyelt kérdés
Nem járok bulizni. két egyetemen tanulok. Rocker vagyok. Nem vagyok az az átlag cicababa, nem vagyok vékony sem, és olykor nagy a szám. Elég elérhetetlennek tudok tűnni ... :( szerintetek?
2010. okt. 23. 00:52
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

01:11 Amint azt fentebb is leírtam (és amennyiben a szövegértési kézséged nem konvergál alulról a nulla felé) láthatnád hogy nem olyan egyetemet végzek, ami "tuti siker" és " azonnal sok pénzt hoz." Magatartászavaros gyerekekkel fogok foglalkozni- ez azt hiszem nem az az állás. Ha jogra vagy hasonlóra járnék, akkor mondhatnád azt, hogy ambiciózus vagyok. A zeneakadémia szintén nem ez a fajta szak.

Az történetesen nem izgat hogy nem járnál velem, de legalább gondolkozz, mielőtt közlöd hogy ambiciózus vagyok.

Utolsó: fuvola szakos vagyok.

2010. okt. 24. 21:56
 32/40 anonim ***** válasza:
55%

tegnap 21:56

Aki két egyetemt végez, mindenképpen gyanús. Túl intellektuális, rendszerint túl hiú, túl "igényes", sznob. Nem feltétlenül, de nagy valószínűséggel.

Ha zavarnak a válaszok, mi értelme feltenni a kérdést? Elmondtam, hogy milyen benyomást teszel a leírás alapján egy férfira. Nem erre voltál kíváncsi? A stílusod egyébként tényleg rettenetes.

2010. okt. 25. 00:33
 33/40 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, csak nem először találkozom ezzel, idegesítő. Nehogy már az legyen a probléma, hogy tanulok...
2010. okt. 25. 00:44
 34/40 anonim ***** válasza:
50%
Mondtad, hogy nem vagy undok. De, az vagy. Lehet el kéne gondolkodnod, hogy az elérhetetlennek tűnésen változtatni kéne, ha pasit akarsz. Mondjuk legyél kedves és pozitív.
2010. okt. 25. 08:08
 35/40 anonim ***** válasza:
Nekem jöhetsz :D én is rocker vagyok:D
2010. okt. 26. 21:50
 36/40 anonim ***** válasza:

Hát én is annyit tudok hozzáfűzni, amit a többiek. Az általad leírtakkal nincs semmi gond :)

Amúgy a gyópedagógiát hol tanulod? ELTE-BGGYFK? :)

2010. okt. 26. 23:30
 37/40 A kérdező kommentje:
ott igen :D még az is lehet hogy láttál már dohányozni az ajtó előtt, elég feltűnő egyéniség vagyok :D
2010. okt. 26. 23:45
 38/40 anonim ***** válasza:
Hát nem valószínű, hogy láttalak, mert én TTK-ra járok, hirtelen elgondolkodtam, hogy hol lehet gyógypedagógiát tanulni... :D
2010. okt. 26. 23:49
 39/40 A kérdező kommentje:
jah :D én azt hittem hogy te is Bárczis vagy :D már kezdtem örülni :D
2010. okt. 26. 23:55
 40/40 anonim válasza:
A fiúk nem szereti a nagyszáju csajokat.
2010. okt. 27. 06:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!