Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?
01:11 Amint azt fentebb is leírtam (és amennyiben a szövegértési kézséged nem konvergál alulról a nulla felé) láthatnád hogy nem olyan egyetemet végzek, ami "tuti siker" és " azonnal sok pénzt hoz." Magatartászavaros gyerekekkel fogok foglalkozni- ez azt hiszem nem az az állás. Ha jogra vagy hasonlóra járnék, akkor mondhatnád azt, hogy ambiciózus vagyok. A zeneakadémia szintén nem ez a fajta szak.
Az történetesen nem izgat hogy nem járnál velem, de legalább gondolkozz, mielőtt közlöd hogy ambiciózus vagyok.
Utolsó: fuvola szakos vagyok.
tegnap 21:56
Aki két egyetemt végez, mindenképpen gyanús. Túl intellektuális, rendszerint túl hiú, túl "igényes", sznob. Nem feltétlenül, de nagy valószínűséggel.
Ha zavarnak a válaszok, mi értelme feltenni a kérdést? Elmondtam, hogy milyen benyomást teszel a leírás alapján egy férfira. Nem erre voltál kíváncsi? A stílusod egyébként tényleg rettenetes.
Hát én is annyit tudok hozzáfűzni, amit a többiek. Az általad leírtakkal nincs semmi gond :)
Amúgy a gyópedagógiát hol tanulod? ELTE-BGGYFK? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!