Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?
Óóó figyelj, szerintem ha pasi lennék, alapból jöhetnél :) Nagyon szimpi vagy, és hidd el, még külön jó is, hogy inkább tanulsz, építgeted a jövőd én nem pi##ulsz a Rióban :)
Pár év múlva ha nem is most, tuti hogy jön valaki :) És azzal legalább boldog leszel, mert nem csak dugni akar :)
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:38
Igeeeen nagyon :)
Nem vagyok undok, zárkózott vagyok. Mellesleg te honnan is tudod, hogy milyen vagyok ennyiből?
Jah, és a két egyetemből már csak összehozok valamit. :) lovasterápiára akarok menni egyetem után, azzal lehet keresni. Mellesleg nem azért járok egyetemre hogy pénzt keressek, hanem mert imádom. :)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:08
Köszönöm. :)
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:56
Tévedés ne essék, volt már pár kapcsolatom, csak mindig netről... valahogy a való világban észre se vesznek, vagy csak dugni akarnak.
"Nem járok bulizni. két egyetemen tanulok. Rocker vagyok. Nem vagyok az az átlag cicababa, nem vagyok vékony sem, és olykor nagy a szám. Elég elérhetetlennek tudok tűnni ..."
Részletezzük.
Nem jársz bulizni - ez nem nagy baj, annyiban nehézség, hogy így kevesebb emberrel van alkalmad találkozni.
Két egyetemre jársz - ez nem feltétlenül baj, bár én valószínűleg egy ilyen nőt elkerülnék, mert ez azt jelenti, hogy ambíciózus, és mindene a siker, a pénz meg az elismertség, nekem meg a nőben nem az hiányzik, hogy valakivel versenyezhessek és valaki kiértékelje, hogy mennyire vagyok sikeres, hanem a nő szerető társnak kell
Rocker vagy - ez lényegtelen.
Nem cicababa, nem vékony, néha nagy a szád - ez sem baj, a nagy szájnál az a kérdés, mekkora: a túl nagy nem jó, de az átlagnál nagyobb jó, mert a legtöbb nőnek inkább az a hibája, hogy túlzottan háttérbe szorítja magát, nem mondja meg, mi kell neki, nem szól, ha baja van stb.
Elérhetetlennek tűnés - ez baj, mert a nőkkel ellentétben a férfiakat nem vonzza, inkább bosszantja az elérhetetlenség, a férfinak nem kihívás kell, hanem eredmény.
Én a leírásod alapján nem járnék veled (a két egyetem miatt), mert nem vagyok anyagias/sikerorientált/ambíciózus típus, de az ilyen típusú férfiakat ez nem zavarná.
Én írtam a dalriadás kérdést, én is nagyon szeretem :)
Zeneakcsin milyen hangszeren tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!