Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 17 éves lány hol találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17 éves lány hol találhat magának párt a neten?

Figyelt kérdés
Milyen társkeresőt ajánlanátok egy fiatal lánynak? Love.hu-t? Vagy esetleg valami más közösségi oldalt? Előre is köszi!
2010. febr. 15. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Myviprandi rulz *-*
2010. febr. 15. 19:45
 2/19 anonim ***** válasza:
már a valóság nm is jó?
2010. febr. 15. 19:46
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már sokan mondták, köszi a választ! :D Várok még további tippeket is! :)
2010. febr. 15. 19:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem jó, de a valóságban nem nagyon van alkalmam ismerkedni. :S Moziba, meg ilyesmi helyekre járok, de nem vagyok bulizós.
2010. febr. 15. 19:47
 5/19 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok mint te, ritkán van alkalmam diszkóba meg ilyen helyekre menni, pedig én szeretnék. És bár nekem nem jött be, de te megpróbálkozhatsz azzal ha több társkeresőre is regisztrálod magad, képeket raksz fel magadról, és írsz pár dolgot amitől esetleg megtetszel valakinek.

Vagy keresel magadnak valakit neten ugyancsak társkereső oldalon, és írhatsz neki te, vagy ha van fent msn címe vedd fel.

2010. febr. 15. 20:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy bulizós, egyre jobb :) Egyébként írtam privát üzenetet.
2010. febr. 15. 20:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

nem kell regisztrálnod sehová, itt vagyok neked én :P

tudom, hogy esélytelen a dolog, de ha gondolod írj privit... :)

18/f

2010. febr. 15. 20:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Írhatsz privit Te is, nyugodtan. :D :P
2010. febr. 15. 20:19
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát én a mostani barátomat iwiwen a Páratlan társkeresőn ismertem meg:D. Már lassan 4 hónapja tart és nagyon szerelmesek vagyunk. Mondjuk ez az első ilyen, voltam már fent pár oldalon, találkozgattam is pár pasival de semmi komoly nem lett egyikből sem. Próbálkozni kell igazából nem tudhatod h melyiken találsz olyat akivel kölcsönös a vonzalom és a találkozás után is minden rendben lesz.Sok sikert:).
2010. febr. 15. 21:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak ha fent vagyok ilyen oldalakon, általában elviszi egy csomó időm. :S :) Ti ezt hogy oldjátok meg? :)
2010. febr. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!