Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lány hol találhat magának párt a neten?
Legalább írjatok oda egy megyét, ha már arra biztatjátok, hogy levelezzen veletek. Nem szerencsés ha valaki az ország másik végéről választ párt, pláne ebben a korban.
Myvip randit ajánlanám, bár én nem vagyok fennt, de igényesnek tűnik. Én amugy vas megyei vagyok:D:P
18/f
Bp-i vagyok.:)
Bocsi, de nálam sokkal idősebbekkel nem szeretnék ismerkedni.:)
Szia,
Én sem járok bulizni meg ilyenek, az előttem felsoroltakon kívül én még az IWIW-en lévő randi alkalmazásokat (Lovehunter, Csajok & Pasik) ajánlom (márha van IWIW-ed).
19/F
az a baj, ha nincs időd ismerkedni, akkor találkozni és a kapcsolatra sem lesz időd. amugy én is ismiztem már neten. először is nem kell mindenkinek bedőlni, és nem kell azt hinni hgoy egyik naprol a masikra lesz pasid.
amugy nekem volt már chat-rol is, bar azt nem ajánlom ilyen fiatalon. viszont myvip randirol is volt már, talán azt tudom még ajándlani.
Köszi a válaszokat!:)
Egyébként nem azért választom a netes ismerkedést, mert nincs időm rá, hanem ahogy előttem is írta valaki, nem vagyok bulizós.
Utcán meg nem hiszem, hogy annyira sokan találják meg a párjukat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!