Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves szűz lány vagyok. És egyszerűen nem tudok egy normális párkapcsolatba belekezdni. Sokféle volt már sajnos, de egyik sem volt igazán jó. Ti hogy találtátok meg a számotokra normális párt?
Engem az sem zavar, ha a pasi szűz, csak normális legyen. Viszont sehol nem találok egy normális pasit sem.
Még valami, mostanában a szűz vagy a katona pasikra bukom, nem tudom, hogy mi van velem. Inkább őket keresem a társkereső oldalakon is, pedig aztán engem nem zavar, ha nem is katona és nem is szűz :)
Én egy szórakozóhelyen találtam meg a párom 19 évesen (akivel először lefeküdtem)
Előtte nekem is voltak kapcsolataim de olyan semmitmondóak voltak.
Egyetemen még elég cikinek éreztem mikor a csajok arról beszéltek körülöttem, hogy milyen jó volt a hétvégéjük ilyen téren.
Aztán Istenem láss csodát! :)
Nekem is összejött.
A katonás pasikban sztem inkább az egyenruha vonzz téged a szűz pasikban meg az nyugtat meg, hogy nem vagy egyedül :)
Mit jelent számodra az, hogy "normális pasi"? Csak, úgy érdekelne.
22 éves szűz srác
Én nem vagyok katona, de szűz igen :)
F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!