Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem én vagyok az egyetlen 16 éves lány, akinek még nem volt se barátja, se első csókja?
Minden ismerősöm minimum 1 emberrel járt már; tele van a Facebook a csókolózós képeikkel; nekem meg még normális randim sem volt. Olyan rossz érzés. :(
Más 16 éves lányokkal is van ez így?
baze én 21 éves pasi vagyok de képzeld el büszke vagyok rá hogy nem dugtam még meg egy csajt sem....
1: nem vágyok rá
2: minek, van jobb dolgom is
3: majd jön ha kell, amikor nem számítok rá
4: járok közösségbe szóval nem itthon ülök
19 L vagyok nekem sem volt még kapcsolatom, s még nem is csókoloztam, pedig jópár lehetőségem lett volna eddig...
Ne agyalj már ezen, én még most sem érzem úgy, hogy lekéstem volna valamiről...
Én 15 vagyok (3 hónap és 16)
És nekem sem volt még meg az első csók, és barátnőm sem volt
15/F
Az ilyen lányokat sokszor sokkal többre értékeljük! :)
Persze ne légy bolond, ha valakivel tök jól kijönnél ne utasítsd vissza, de nem kell görcsösen keresni az alkalmat... majd megtalál!
Én pl nagyon szívesen megtalálnálak! :D
17/f
Nekem volt már barátom, és ő már megcsókolt... De akkor még olyan éretlen, naiv voltam. (14 éves...) Azóta senki nem volt, vele meg kb. 2 hétig voltunk együtt. :) Szóval úgy tartom számon, hogy még nem nagyon volt senkim. Legalábbis komoly nem. :)
17/L
neked se? én egyszer smároltam, de ennyi, magány van itt is
küldj egy képet és megmondom hónapra pontosan hogy mikor lesz pasid:D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!