Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hány évesen kezdhet el randizni, járni valakivel, hány éves korban van az első csók? 12/l
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 13:12
2/13 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az elsőt, arra viszont vigyázz, hogy később nehogy megbánd. Nem kell elsietni, 12 évesen még bőven ráérsz vele! :)
3/13 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve.
De egy normális családban nem szokták 14-16 év alatt csak úgy elengedni a gyereket.
4/13 anonim válasza:
nincs megkötve, de sztem a 12 évesen tényleg ráérsz foglalkozni ezzel, húgom is 12 elég nehezen tudnám róla elképzelni hogy ilyen korban kezdje
5/13 anonim válasza:
12 évesen csak a pokemon érdekelt:P bár a fiúk később érnek, most már bele kell húznom, ha bnőt akarok...
F18
6/13 anonim válasza:
16-18 ,ha 18-ig kibírod jól jársz.
7/13 anonim válasza:
Szerintem meg varj 1 picit, nem eri meg ilyen hamar tarsat keresni a vegen csak elutasit kihasznal aztan tonkretette az eleted.
(tapasztalatbol mondom )
12/f
8/13 anonim válasza:
elkezdtheted ha szeretnéd de én nem jártam jól mert engem is nagyon megbántott a fiú ! 13/lány
9/13 anonim válasza:
17-18 az ideális szerintem az nem valami jó,ha már 12 évesen pasizol,randizol
10/13 anonim válasza:
ÉN próbálkoztam néhány lánynál de amikor elhívtam őket fagyizni stb. akkor megijedtek meg minden szóval várj még vele :D 12/F
De mondjuk én szívesen elvinnélek valahova ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!