Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak abban az esetben ha az első csók után azt mondja a srác, hogy bamba voltam? Még sosem csókolóztam. Mivan ja nem jövök bele és később sem fogom tudni?
16/L vagyok mostanában kavarok egy sráccal és érzem,hogy nemsokára eljön az a mások szerint varázslatos pillanat,hogy megcsókol.Mivan ha azt fogja mondani,hogy pff béna vagy és továbbra sem jövök bele?? :(
tudom nem kell az elsőhöz sem egyetemi végzettség de szó szerint görcsölök videókat keresek a neten.itt olvasok régen feltett kérdéseket a csókolózásról MERT ANNYIRA FÉLEK :///////////////
HELP
A legrosszabb a videó. :D Mintha Need For Speed-ben tanulnál autót vezetni.
Egyébként meg nem fog ilyet mondani. Aki ilyet mondana, arról tudni fogod, hogy azonnal ki kell kosaraznod.
CSináld azt amit ő. Nekem ez bejött és képzeld sikert arattam. Aztán gyakoroltuk kicsit:)
20/f
Ne görcsölj rajta,s ne nyomulj be nagyon a szájába.
Ha nagyon nyomul rossz irányba viszi el az egészet,lassítsd le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!