Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem én vagyok az egyetlen 16 éves lány, akinek még nem volt se barátja, se első csókja?
Minden ismerősöm minimum 1 emberrel járt már; tele van a Facebook a csókolózós képeikkel; nekem meg még normális randim sem volt. Olyan rossz érzés. :(
Más 16 éves lányokkal is van ez így?

á ezen ne parázz, nekem az 1. pasim 18 évesen volt
rá is cs.sztem, kidobott egy sokkal rondább de gazdagabb csajért...
aztán lett egy sokkal idősebb pasim... szerettem, de sosem olyan lángolóan, mint az 1.-t, aki szemét volt velem. elvoltunk, csak a távolság miatt szétmentünk. aztán most 20 éves vagyok, de jól érzem magam szingliként. sok haverom, barátom van, minden hétvégén bulizok, hétközben is sok helyre magyünk. nagyon tartalmas életet lehet élni egyedülállóként is, és lehet, hogy majd egyszer te is nagyon örülsz annak, hogy nem köt le egy srác, és nem kell minden lépésedről beszámolnod. én tutira veszem, hogy hamarosan te is találsz valakit ha életrevaló vagy, és jól nézel ki (sőt ez sem feltétel, nagyon sok előnytelen külsejű barátnőm már menyasszony, tehát...). élvezd az életet, és majd tök véletlenül rád talál v.ki.

Sonata90 válasza:
És mégis hol vannak az ilyen lányok? :)
Iskolában. :D:D:D
17/L

nem vagy egyedül nyugi :)
sajna nekem idősebb zaklatóim vannak akik csak meg akarnak ...ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!