Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány aki 15-16 év között van jól tanul, szeretne már 20évesen gyereket, és amikor párt választ inkább a belsőt nézni?
én ilyen voltam annyi idősen.
De ki nem nézted volna belőlem, mert emellett bulizni jártam, éltem, rossz voltam.
mondjuk ez a gyereket akarás elmúlt mire 20 lettem :DD
egyébként persze van. de általában aki ennyi idősen azon van hogy jahj majd gyerek, annak ez még csak olyan gyermeteg álom és egyáltalán nincs felkészülve rá. ez nem jeletni azt hogy nem jöhet össze, de azt jelenti hogy semmi jelentősége annak, hogy tervezgeti-e.
nem értem én se hogy ez a "jól tanul" miért olyan fontos szempont , vagy ha az, akkor hogy jön össze a "gyereket akar 20 évesen"el? Nem mellesleg a lányok nagy része szeretne mihamarabb gyereket, csak azt a munka/tanulás nem engedi pl. 20 évesen... és igen ha egyetemre jár nem hiszem h ezért otthagyná... A külső-belsőről pedig egy örök igazság: "A külső megfog, a belső megtart."
18/L
Én ilyen vagyok, leszámítva a 20 évesen gyerekvállalást. amilyen karrierre készülök, az csak fiatal korban végezhető, így nem akarok egy évet sem elpazarolni
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!