Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?
"rocker vagyok" és "olykor nagy a szám" ebbe hasonlítunk :) De attolfügg h mennyire vagy olyan Rocker "feelinges"??!
mert én pl. egyáltalán nem öltözködök úgy.
Járj el szórakozni, koncertekre :)
megkérdezhetem h hány kiló vagy?:):$ ha nem akarsz nem kell válaszolni :):$
én úgy öltözködöm, belenőttem ebbe, ebben érzem jól magam.
Két egyetem mellett nem nagyon van időm koncertekre járni... meg anyagilag sem vagyok úgy eleresztve.
165/70 kg vagyok
nem értem, ezekből mi a bűn..
nem jársz bulizni? nem jár mindenki. 2 egyetemen tanulsz? és az ciki vagy mi? rocker vagy? tudod hány rocker van a világon, és akinek te kellenél? nem vagy vékony.. a legtöbb fiúnak úgysem a csontváz alkatú lányok kellenek.. és ha nagy a szád az sem túl nagy baj. :D
Igaz, bocs butaságot írtam :) :$
De az kizárt dolog h nem találsz magadnak párt...majd egyszer úgyis eljön az igazi csak még nincs itt az ideje.
Az egyetemen talán tudsz ismerkedni próbálkozz meg ott.:)
Jah és sztem nincs semmi baj az alakoddal. :D
(fúúú hogy én sose fogalmaztam még ilyen szépen azis biztosxD:$) Remélem segítettem...ha csak egy kicsit is.
Másodiiiik ;)
gyógypedagógiai egyetemre járok.. ott nincsenek pasik.. illetve akik vannak azokat inkább hagyjuk. Az én csoportomban kettő van. Az egyik szerintem az egész egyetemet végigk.rta már, a másiknak pedig a cuki fogszabályzója mellett ott virítanak a kajamaradékok. jah és 160 cm magas kb.
A másik pedig a zeneakadémia. oda meg vagy b.zik járnak, vagy foglaltak, vagy sznobok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!