Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehet egy olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?

Figyelt kérdés
Nem járok bulizni. két egyetemen tanulok. Rocker vagyok. Nem vagyok az az átlag cicababa, nem vagyok vékony sem, és olykor nagy a szám. Elég elérhetetlennek tudok tűnni ... :( szerintetek?
2010. okt. 23. 00:52
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%
Majd megtalálod az igazit, pár év múlva pedig kinövöd a rokkerséget. Nem lehetsz annyira rossz ember ha egyetemen tanulsz :)
2010. okt. 23. 00:53
 2/40 A kérdező kommentje:
az a baj hogy 13 éves korom óta az vagyok :D most 20 vagyok...
2010. okt. 23. 00:58
 3/40 anonim ***** válasza:
85%

"rocker vagyok" és "olykor nagy a szám" ebbe hasonlítunk :) De attolfügg h mennyire vagy olyan Rocker "feelinges"??!

mert én pl. egyáltalán nem öltözködök úgy.

Járj el szórakozni, koncertekre :)

megkérdezhetem h hány kiló vagy?:):$ ha nem akarsz nem kell válaszolni :):$

2010. okt. 23. 00:59
 4/40 A kérdező kommentje:

én úgy öltözködöm, belenőttem ebbe, ebben érzem jól magam.

Két egyetem mellett nem nagyon van időm koncertekre járni... meg anyagilag sem vagyok úgy eleresztve.

165/70 kg vagyok

2010. okt. 23. 01:02
 5/40 anonim ***** válasza:
86%

nem értem, ezekből mi a bűn..

nem jársz bulizni? nem jár mindenki. 2 egyetemen tanulsz? és az ciki vagy mi? rocker vagy? tudod hány rocker van a világon, és akinek te kellenél? nem vagy vékony.. a legtöbb fiúnak úgysem a csontváz alkatú lányok kellenek.. és ha nagy a szád az sem túl nagy baj. :D

2010. okt. 23. 01:02
 6/40 A kérdező kommentje:
a rockerek nagy részével az a probléma, hogy (nem egoból mondom) nem vagyunk egy agyi szinten, és az, hogy a nagy részüknek a következő kanyar szesz jelenti az életcélt. Az a baj, hogy nem ismerek embereket :(
2010. okt. 23. 01:08
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, bocs butaságot írtam :) :$

De az kizárt dolog h nem találsz magadnak párt...majd egyszer úgyis eljön az igazi csak még nincs itt az ideje.

Az egyetemen talán tudsz ismerkedni próbálkozz meg ott.:)

Jah és sztem nincs semmi baj az alakoddal. :D

(fúúú hogy én sose fogalmaztam még ilyen szépen azis biztosxD:$) Remélem segítettem...ha csak egy kicsit is.

Másodiiiik ;)

2010. okt. 23. 01:09
 8/40 A kérdező kommentje:

gyógypedagógiai egyetemre járok.. ott nincsenek pasik.. illetve akik vannak azokat inkább hagyjuk. Az én csoportomban kettő van. Az egyik szerintem az egész egyetemet végigk.rta már, a másiknak pedig a cuki fogszabályzója mellett ott virítanak a kajamaradékok. jah és 160 cm magas kb.

A másik pedig a zeneakadémia. oda meg vagy b.zik járnak, vagy foglaltak, vagy sznobok.

2010. okt. 23. 01:11
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát b@szki akkor más ötletem nincs....xDD
2010. okt. 23. 01:14
 10/40 A kérdező kommentje:
mondom hogy szar XD
2010. okt. 23. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!