Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehet egy olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy olyan lány, akinek ennyi "bűne" van? Az ilyen hogy találhat magának párt?

Figyelt kérdés
Nem járok bulizni. két egyetemen tanulok. Rocker vagyok. Nem vagyok az az átlag cicababa, nem vagyok vékony sem, és olykor nagy a szám. Elég elérhetetlennek tudok tűnni ... :( szerintetek?
2010. okt. 23. 00:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Még egy kérdés....Szereted a SlipKnoT-ot?? :D xD

muszáj volt megkérdeznem...xD

2010. okt. 23. 01:16
 12/40 A kérdező kommentje:
igen, nagyon is :D bár nem egészen olyan stílusú emberke vagyok :D inkább power metalt meg folk metalt hallgatok. ( és mindig legótoznak, de azt utálom és azért ölök. NEM VAGYOK GÓT! :D )
2010. okt. 23. 01:18
 13/40 anonim ***** válasza:
68%
Óóóó ha szereted a SlipKnoT-ot rossz ember nem lehetsz *.* :D
2010. okt. 23. 01:20
 14/40 A kérdező kommentje:
:D:D:D köszönöm, ez megnyugtatott :D
2010. okt. 23. 01:22
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

ellentmondást véltem felfedezni benned.

most azt írtad, hogy a rockereknek a következő pia az életcéljuk, amit mondjuk meg is értek :D neked viszont komolyabb célok, egyetem stb. most akkor hogy is van ez? :D ne azért legyél rocker mert menő, hanem mert szereted és úgy érzed, hogy önmagad tudod adni ezzel a stílussal. és a rockerség is összeegyeztethető az egyetemmel. szerintem egyiket se hagyd abba :d

2010. okt. 23. 01:32
 16/40 A kérdező kommentje:
én ezt tudom, csak a rocker formák nagy része ilyen sajnos, amit leírtam. :( nyilván nekem nem, ezért járok két egyetemre szimultán... és eszembe sincs egyiket sem abbahagyni, mert imádom. csak szar egyedül. :(
2010. okt. 23. 01:34
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

járj el koncertre ahogy már fentebb is írták, időnként biztos van rá időd :D de ott az internet, a többi rocker, sok helyen találhatsz a tiedhez hasonló érdeklődési körű embereket :D

Children of Bodomot szereted? :D

2010. okt. 23. 02:10
 18/40 A kérdező kommentje:
Nagy kedvencem. :D
2010. okt. 23. 02:23
 19/40 anonim ***** válasza:
81%
Lehet az a baj, hogy a pasik felnek toled, a rockerrol altalaban a bulizos, pias, vagany szabad emberek jutnak az atlag ember eszebe. Ha meg nem jarsz tarsasagba megis, hogy gondolod az ismerkedest? Majd alamid hercege leszolit az utcan? Van ra esely de mennyi? Az interneten szamtalan ismerkedesi lehetoseg van sok a kozzosegi oldal szerintem az olyan emberek mint Te (akiknek behatarolt a kapcsolati lehetosege hiszen nem jarsz sehova, a sulikban nincs lehetoseg stb) ideailis hely lehet egy ilyen. Ezeken ha konkretan part nem is talalsz de megismerhetsz sok embert ezaltal is szelesitve a kort hiszen ezeknek az embereknek is vannak barataik, ismeroseik akiken keresztul mar csak megtalalod az igazit! Hajra en szurkolok neked
2010. okt. 23. 02:51
 20/40 anonim válasza:
81%
ajj ne is mondjatok a children of botom-ot ma volt koncerte itt tampaban de nem tudtam elmenni mert nem volt ra eleg lovem kutyaul erzem magam:/ amm meg miert keresel ennyire az igazi ra nem hazasodni fogsz hanem pasid lessz ha erted mire gondolok kicsit eld ki magad utana majd raer a komoly kapcsolatok (szerintem)
2010. okt. 23. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!