Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most róla? 55N
Megismerkedtem egy férfival, időnként randizunk. Állítólag szerelmes, nagyon udvarol. Mégis vannak olyan figyelmeztető jelek, amelyek aggasztanak.
A nyáron, nagy kánikulában elmentünk együtt a városba ügyintézni a dolgainkat. Kegyetlenül meleg volt, már szomjasak voltunk. WC-re kellett mennem, egy piac volt a közelben. Mondtam, hogy ott van wc. Azt mondta, menjek csak, addig ő bemegy a Postára, elintézi a dolgait.
Elmentem a piacra, wc után eszembe jutott, hogy valamikor láttam, hogy ott árulnak jégkását. Gondoltam, veszek kettőt, a barátomnak is biztos, hogy jólesik. Kerestem, de nem találtam jégkását, ezért körülnéztem, hol tudnék venni 2 hideg üdítőt. Sajnos a piacnak azon a részén nem volt üdítő sem és, mivel a barátom várt rám, vissza mentem a Postához.
Nem volt ott, körülnéztem. Az út túloldalán jött felém, kezében egy jéghideg energia itallal. Azt hittem, nekem hozza...
Hát nem. Iszogatta és kérdezte, megyünk-e vissza az autóhoz?
Nekem nem vett semmit!
Próbáltam rávezetni, hogy vegye észre magát, ezért kérdeztem, hol vette, mert én is nagyon szomjas vagyok. Azt mondta, két utcával odébb, nincs közel.
Nagyon melegem volt, ezért nem akartam oda is gyalogolni, inkább beültem az autóba. Megitta az italt úgy, hogy meg sem kínált, egy korttyal sem.
És az sem jutott eszébe, hogy elvigyen a közértig...
Szólhattam volna, de nem akartam, kíváncsi voltam eszébe jut-e? Hát nem.
Következő történet: vásároltunk a közértben, két külön bevásárló kocsiban, mindenki magának. Kivártuk a sort, kipakoltunk külön-külön a szalagra és akkor szólt a pénztáros lány, hogy csak KP-val lehet fizetni, mert nem működik a terminál. Láttam, hogy a vásárlók bosszankodnak, ahogy a barátom is, mert csak bankkártya volt nála. Felajánlottam, hogy kölcsön adok neki készpénzt, ne kelljen ott hagyni az árut. Azonnal elfogadta, megköszönte és azt mondta, legközelebb vissza adja.
Nem adta vissza legközelebb és azután sem kb. egy hétig. Nekem pedig kellemetlen volt, hogy szóljak. Azt hittem, elfelejtette, de kiderült, hogy nem!
Az egyik napon, mielőtt hozzám jött, bement egy nagy boltba, valamire szüksége volt, ezért beugrott azt megvenni. Ezen kívül, eszébe jutott valami, amiről úgy gondolta, hogy nekem otthon hamarosan kelleni fog (tévedett) és kérdés nélkül megvette a pénzemből. Ráadásul magas áron, mert abban a boltban minden háromszor annyiba kerül, mint máshol.
Amikor megérkezett oda adta és mellé a maradékot a kölcsön kapott pénzemből.
Ezután elgondolkodtam azon, hogy érdekes, nem siet vissza adni a pénzt, amit kölcsönbe kap és úgy látszik, hogy szeret kérdés nélkül rendelkezni másnak a pénzével?
Vagy tévedek?
Fú nekem volt még rosszabb is.
Én vittem a randira üdítőket kettőnknek mert nagyon meleg volt. Több ilyen alkalom volt, engem nem vágott földhöz 2 alkoholmentes sör ára, neki viszont eszébe sem jutott…
A folytatás is hasonlóan alakult, heti kétszer jött hozzám enni meg szexelni.
Tudom utólag hogy ő egy lehúzós férfi volt, de mivel állandóan azzal gyötört lelkileg hogy én biztos gazdag pasit akarok magamnak és ő túl szegény nekem így bizonyítani akartam neki hogy nem vagyok pénzéhes.
Aztán amikor kapott ajándékba egy wellness belépőt az osztályától és elmesélte ezt lelkesen, meg hogy megy a lányával, teljesen kiábrándultam. Nem a pénz volt az akadálya annak hogy legyen közös programunk, hanem az önzősége és a sz@revősége.
És természetesen minden gondom az enyém volt, egyedül…. Amikor szakítottam akkor mintha egy nagy súlytól szabadultam volna meg ami mérgezte a lelkemet.
Azóta minden sokkal jobb. A munkámat szeretem, télen melegben vagyok, és van akinek így vagyok elég ahogy vagyok és fontos vagyok neki.
Ólcsójános, kicsinyes, garasoskodó, fukar, sóher , skót.
Ezeket gondolom én.
A kérdés az, kell ez neked?
Nem nyújt semmit, ha elhagynád, mi hiányozna?
Ha szex kell azt mástól is megkapod…..
Ez instant kuka.
Vagy ha szeretet kell, mástól megkapod.
De amíg ezzel vagy addig esélyt sem adsz magadnak egy jobb lehetőségre.
Nekem is volt ilyen, benzinpénzt kéregetett. Nem kaptam egy szál virágot sem, de akkor 25 voltam. Most kidobtam egy sóhert és van már normális társam… nem érdekli hogy mennyit keresek…. Nem filléreskedik.
55 vagy nem sok választási lehetőséged van.
Tiszta nyugdijjasok elete.
Néhányan kérdeztétek, ezért leírom: 61 éves, nem egy szépség, de fizikailag jól tartja magát.
Testvére nincs, soha nem volt.
Felesége volt, régen meghalt. Később 12 évig volt egy élettársa. Szóval, nem volt soha hosszabb ideig egyedül, megszokta, hogy pl. együtt él a párjával, amikor volt párja.
Anyagilag jól áll, jól szituált.
De nem ezért vagyok vele, engem a pénz nem érdekel. A figyelem viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!