Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja azt sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok férfi, hogy az őszinteség nem kifizetődő? Úgy hiszik, ha őszinték lennének, nem lehetne semmi?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert pl összejöttem vkivel, akiről most kiderült, hogy nem független. Nem ez a része zavart igazán, ez is, de én ugye független vagyok, azt csinálok, amit akaraok és azzal, akivel. A hazugság része, ami betette a kaput. Más néven mutatkozott be és azt mondta egyedülálló. Na most, ha őszinte és úgy kezdi, hogy xy vagyok, feleségem van, de tetszel, azt többre értékeltem volna. A súlyos hazugságok nálam azonnali szakító okokok. Miért nem őszinték az emberek ilyen helyzetben? Elsősorban férfiak válasza érdekelne. Köszönöm

2023. aug. 1. 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%

Most tényleg komoly kérdés ez a részedről?

Szerintem a legkevésbé vonzó/szimpatikus dolog, ha valaki úgy kezdi az ismerkedést, hogy feleségem van, de meg akarom csalni, szex? Mármint oké, hogy őszinte, de valahol.. nem tudom, bennem kelt csak visszatetszést?

Egyébként nyilván az alap cél, hogy őszintének kellene lenni főleg azzal akivel komolyan gondoljuk, de mi van akkor, ha vannak olyan dolgok amiket nem fognak elfogadni benned/rajtad vagy múltbéli események?

Lehetsz te akármilyen, sok esetben szerintem egyből kuka leszel, mert "őszinte" vagy. Szóval nem minden esetben kifizetődő őszintének lenni, de hazudni sem az.

2023. aug. 1. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Mert sokszor tényleg nem kifizetődő, de ettől függetlenül viszont alap őszintének lenni.

Az is a baj amikor valaki azt hiszi hogy oh elmondtam egy kínos dolgot, ergo természetes hogy el lesz nézve, hiszen őszinte voltam!! a-a, az őszinteség csak annyi hogy felvállalod a rosszat, és a másikra bízod hogy ez kell-e neki vagy sem, nem pedig az, hogy el KELL fogadni bármit amit bevallanak.

Aztán amikor tényleg kukázzák őket, akkor azt hiszik hogy jaj hát az őszinteséggel volt a baj!! nem....

Az őszinteség csak annyi hogy nem vagy sunyi, hazug, viszont nem jelent garanciát semmire. Nem is kell,hogy jelentsen.

2023. aug. 1. 23:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát én többre értékeltem volna, ha őszinte, mert így el tudtam volna dönteni, hogy kell - e ez nekem vagy sem. És mivel jól éreztem vele magam, simán megtartottam volna, míg nem jön egy komoly az életembe. De így, hogy hazudott, így azt szűrtem le, hogy másban sem lehet őszinte és másban sem lehet számítani rá... De ez csak egy vélemény... M
2023. aug. 1. 23:24
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

De ő minden lehetőségét ki akarja zárni annak, hogy te nemet mondj. Ezért hazudnak mindenről általában az emberek.

Mert te azt mondod, "értékelted volna". Én is értékelném, ha őszinték lennének, mert mondhatnék számomra nem megfelelő emberekre nemet, de nekik az "őszinteség értékelése" azt jelenti, hogy annak ellenére, amit bevallottak, szexelj velük.

2023. aug. 2. 00:25
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
3 Azért nézd majd meg hogy te őszinte voltál e, úgy mint push up hajfesték, egyéb tuningok, testmagasság életkor ciki események rólad, gyógyszerszedés krónikus betegségek, gyengeségek stb stb. Nekem volt olyan pasi hogy a kezdeti netes álnév az szinte megbocsáthatatlan volt neki, de róla meg kiderült hogy ja eltitkolta a gyerekét, a betegségét, ja meg 5 cm-rel alacsonyabb, ja meg mégse olyan belsőre se mint ahogy bevetítette amúgy semmiben kb.
2023. aug. 2. 03:08
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
1 olyan haverom van akivel oszinten lehet beszelni.
2023. aug. 2. 03:47
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
🤡🤡🤡
2023. aug. 2. 04:27
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Minek lenne őszinte amikor fabatkát se jelent neki egy masik nő.

Azert

2023. aug. 2. 06:36
 9/15 anonim ***** válasza:
25%

Érdekes, egész életemben őszinte voltam mindenkivel még is eddig minden nő kamuzott, ferdített, titkolózott, hazudozott ahol csak lehetett. :)

Amiket írtál minden egyes része redflag, azonnal felejteni!

2023. aug. 2. 08:46
 10/15 A kérdező kommentje:
8. És a felesége mit jelent neki, ha ezt csinálja????
2023. aug. 2. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!