Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok férfi, hogy az őszinteség nem kifizetődő? Úgy hiszik, ha őszinték lennének, nem lehetne semmi?
Most tényleg komoly kérdés ez a részedről?
Szerintem a legkevésbé vonzó/szimpatikus dolog, ha valaki úgy kezdi az ismerkedést, hogy feleségem van, de meg akarom csalni, szex? Mármint oké, hogy őszinte, de valahol.. nem tudom, bennem kelt csak visszatetszést?
Egyébként nyilván az alap cél, hogy őszintének kellene lenni főleg azzal akivel komolyan gondoljuk, de mi van akkor, ha vannak olyan dolgok amiket nem fognak elfogadni benned/rajtad vagy múltbéli események?
Lehetsz te akármilyen, sok esetben szerintem egyből kuka leszel, mert "őszinte" vagy. Szóval nem minden esetben kifizetődő őszintének lenni, de hazudni sem az.
Mert sokszor tényleg nem kifizetődő, de ettől függetlenül viszont alap őszintének lenni.
Az is a baj amikor valaki azt hiszi hogy oh elmondtam egy kínos dolgot, ergo természetes hogy el lesz nézve, hiszen őszinte voltam!! a-a, az őszinteség csak annyi hogy felvállalod a rosszat, és a másikra bízod hogy ez kell-e neki vagy sem, nem pedig az, hogy el KELL fogadni bármit amit bevallanak.
Aztán amikor tényleg kukázzák őket, akkor azt hiszik hogy jaj hát az őszinteséggel volt a baj!! nem....
Az őszinteség csak annyi hogy nem vagy sunyi, hazug, viszont nem jelent garanciát semmire. Nem is kell,hogy jelentsen.
De ő minden lehetőségét ki akarja zárni annak, hogy te nemet mondj. Ezért hazudnak mindenről általában az emberek.
Mert te azt mondod, "értékelted volna". Én is értékelném, ha őszinték lennének, mert mondhatnék számomra nem megfelelő emberekre nemet, de nekik az "őszinteség értékelése" azt jelenti, hogy annak ellenére, amit bevallottak, szexelj velük.
Minek lenne őszinte amikor fabatkát se jelent neki egy masik nő.
Azert
Érdekes, egész életemben őszinte voltam mindenkivel még is eddig minden nő kamuzott, ferdített, titkolózott, hazudozott ahol csak lehetett. :)
Amiket írtál minden egyes része redflag, azonnal felejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!