Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy férfinak valami olyan véleményt fogalmazok meg, ami bánthatja az egoját vagy szembesíti az esetleges hibáival, akkor mindig én leszek a főgonosz és többé nem lehet értelmes vitát folytatni, hanem megy a gyerekes sértettség?
Figyelt kérdés
Már nem először történt. Megkérdezték a véleményem. Elmondtam az igazat vagy egy más véleményt, az őszinteség jegyében, ami nyilván nem tetszett. Na ezután mindig megromlott a kapcsolat és már többé nem voltunk jóban. Azt nem értem igazából, hogy minek kéri valaki, hogy őszinte legyek vele, ha utána behisztizik vagy megsértődik rám ? Jobb inkább hazudni?2022. nov. 13. 00:04
1/26 anonim válasza:
Milyen témával kapcsolatban mondtad el a véleményed?
2/26 anonim válasza:
Attól függ mit kérdezett és mit mondtál.. ez a válasz a miértre. :D
3/26 A kérdező kommentje:
Az egyiknek megemlítettem, hogy az a legnagyobb baja, hogy előítéletes a nőkkel szemben. A másiknak meg azt, hogy jó volt vele a szex, de nem élveztem el, mert nem azt csinálta, amiket szeretek. A harmadiknak meg azt, hogy nem kell engem lenézni, mert nem vagyok hülye. A negyedikben meg azt, hogy nincs szükség a fegyelmezésemre, mert nem az apám és nem vagyok már 5 éves óvodás, hanem felnőtt nő. Nagy vonalakban.
2022. nov. 13. 00:20
4/26 anonim válasza:
Azért van, mert a férfiakat nem szocializálják arra, hogy egy nőtől is kaphatnak kritikát. Ezért támadásnak veszik.
5/26 anonim válasza:
#3 Lehet, hogy bef.stak attól, hogy egy határozott nő vagy, és ezért sértődhettek meg.
6/26 anonim válasza:
Azért azzal az alakkal aki ezen besértődik " jó volt vele a szex, de nem élveztem el, mert nem azt csinálta, amiket szeretek" nem vesztettél sokat. Pofátlan dolog, hogy ezen megsértődött.
7/26 anonim válasza:
Mert ezt a választ várta: ( értelmes és jó pasi vagy más vagy mint a többi srác….. gyere dugjunk) 🤣🤣🤣🤣
8/26 anonim válasza:
Miért van az, hogyha egy lánynak (mint te) valami olyan véleményt fogalmazok meg, ami bánthatja az egoját pld. hogy itt fényezteti magát a többiekkel akkor Én vagyok a főgonosz?
9/26 anonim válasza:
Sokat számít a stílus is.
Sok nő azt képzeli, az odamondogatás az kritika és csodálkoznak, hogy a másik nem bólogat lehajtott fejjel hozzá.
10/26 anonim válasza:
#9: látom, elkerülte a figyelmedet a kérdés leírásában az a rész, hogy "megkérdezték a véleményem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!