Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a sértettsége? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértettsége? Hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Párom tegnap előtt későn jött haza,fáradt volt, azonnal el is aludt vacsora után, tegnap pedig mesèlte, hogy a hèten idoben tudnak edzeni a barátjával, így hamar otthon lesz. Én ennek nagyon megörültem. (a hétköznapi esték (este 8 tól reggelig) sajnos nem minőségi idők, sokszor kevésnek érzem.)

Mikor meló után hívott hogy jön haza (enni tudolni edzés előtt), épp boltból voltam én is hazafelé megkértem, hogy 2 zsugor vizet/üdítőt hozza be az autómból mikor jön be a házba, nyitva hagyom a csomagtartót.

Én neki, hogy legyen a kajájához hideg üdítő, mikor hazaértem hoztam be 2 üveggel(az nem a zsugorba volt), de már a sok pakk miatt magamnak nem vettem ki a zsugorból, mondom tele a kezem, se nem tudtam volna már meg mondom mindj itt van, behozza a párom.

Amikor hazaért azt mondta hogy eszik előtte majd után behozza, mondom oké akkor behozok magamnak , mert nekem nincs bent már üdítő. Mondta hogy majd behozza mit ugrálok. Na ez nem teszett(mikor én pont hogy nem maga

ra gondolva neki hoztam be hogy siet edzeni neki legyen bent a kajahoz üccsi)

Ezután mondja hogy később megy edzeni csak mert megvárja a haverját, addig tusol eszik stb. Na mondom akkor megint nem időbe jössz haza. Én meg délutánra direkt emiatt kislányommal fagyit meg sétát terveztem de nem este 6 után akartam elindulni vele se sétálni. Csalódott voltam emiatt is.

Látta rajtam kérdezte mi a bajom, elmondtam ezekt azt válaszolta: Ne hisztizzek és különben is máskor ne neki hozzak be innivalót hanem magamnak és ha csak felhánytorgatom hogy neki hoztam be akkor ne is tegyek neki szívességeket többet) Holott csak elmondtam mi bánt és hogy csak jót akartam neki mert ugye úgy volt hogy megy ia edzeni azonnal.Én amúgy is mindig gondoakodóbb fajta voltam vele. Próbaltam elmondani neki, hogy értse meg nem azért mondtam, hogy felhánytorgassam, csak hogy értse meg azt, hogy miért nem magamnak hoztam be és csalódott voltma hogy megint nem időben ér haza.

Aztán még egy dolgot elmondtam ami zavart hogy nem tesz ki közös kepet rólunk… Erre az válaszolta: azért mert a volt pasim akivel kb 1 hónapot se voltam rámírt egy edzős kérdést én meg válaszoltam neki arra. és hogy őt ne nézze hülyének senki ha kitesz egy képet hogy én meg a volt pasimmal irkálok.

Szerintem ez egy hülye kifogás. Mondtam is neki hogy oké viszont akkor én is leveszem a közös képeinket hogy ott se nézzék hülyének… levettem. Eredménye:

Ma a kanapén alszik …ezt utálom(ritkán van ilyen) és megkérdeztem tőle hogy most jó itt? azt mondta nem szóltam neki lefekveskor hogy ne a kanapén aludjon… mondom oké aztán visszamentem a szobába…

Még neki áll feljebb… nem érzem jogosnak! Vagy?

4 éve vagyunk együtt(volt egy szünet 3-4 hónap) ahol ő becsajozott rögtön, de a pasim aki írt nekem is akkor volt 3 hétig

2022. aug. 24. 05:20
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy vicc ilyeneken balhezni. Komolytalan gyerekes kapcsolat. Nem is ertem hogy tart ez ki r évig
2022. aug. 24. 05:53
 2/33 anonim ***** válasza:
95%

Ha alapból olyan az ember lelkiállapota, kevesebben is össze lehet balhézni (párommal imádjuk egymást, de volt már rá példa).

Itt azonban én sem érzem azt (a leírás alapján), hogy egy jól működő párkapcsolatról olvasnék. Ha jól értem, a párod alig van otthon, nem nagyon töltötök minőségi időt együtt, és neki nincs is igénye erre.

Arra sincs igénye, hogy ő kirakjon közös fotókat (amit te elvárnál, amit én nem értek, hacsak nem attól félsz, hogy titkolja, hogy kapcsolatban van), de valami szar magyarázós szöveggel szeretné ezt megindokolni. S akkor ahelyett, hogy megbeszélnétek, te bosszúból letörlöd a közös képeket (ami ismerőseiteknek akár úgy is lejöhet, mint egy szakítás), ő meg a kanapén alszik = játszmázás, büntetitek egymást, mind a ketten bután viselkedtek.

Ehelyett sokkal konstruktívabb lenne, ha megpróbálnátok ezeket a dolgokat megbeszélni, nem a másikat hibáztatva, hanem az érzéseitekről beszélgetve, mert szerintem nagyon elmentek egymás mellett a minden napokban, és úgy nehéz egy normális kapcsolatot fent tartani.

2022. aug. 24. 06:02
 3/33 A kérdező kommentje:

Igen, a hétköznapok számomra kevesek, ami a közös időt jelenti. Neki sztem ez megfelelő.Ezt én is így vettem észre, el is mondtam már neki.

Nekem jól esne, ha tenne ki egy képet. Ő napi 2-3 alkalommal posztol, én nem vagyok ilyen, nem is szeretnék csak egy képet rólunk. Jól esne, ennyi.

Azt gondolom, hogy nem akarja, akkor nálam sem kell, hogy kint legyen, ezért szedtem le. De ahogy látom a viselkedését ez nagyon nem tetszett neki.

Eltette/leszedte a polcrol az összes kis vackot amit hoztunk a legutóbbi nyaralásról. A kanapén alvás…ez mind játszma.

Én nem érzem annak azt hogy leszedtem a képeket. Rosszul esett amit mondott és csalódott vagyok. Ennyit éreztem és érzek most is.

Most elment itthonról mégcsak nem is köszönt, én köszöntem

2022. aug. 24. 06:37
 4/33 A kérdező kommentje:
Vicc az ha többet akarsz vele lenni és ennek hangot adsz? Vagy a kép vicc? Nekem jól esne, elmondtam már neki harmadszor, most megkaptam a választ…
2022. aug. 24. 06:39
 5/33 anonim ***** válasza:
94%

Semmilyen játszmába nem mennèk bele a helyedben, legalább te légy felnőtt, ha ő már egy hisztis idióta. Ilyet 3 éves dacos kisfiúk szoktak csinálni. Ő tévedésben van, mert azt hiszi, az anyucija vagy és majd a hisztikèt is tolerálod neki, aztán úgy lesz, ahogy ő akarja.

Egyszer volt ilyen exem, nem hagytam magam, de azért eléggé szétk*rta az idegrendszeremet, ő pedig totál szétcsúszott, mert nem volt hozzàszokva, hogy van akinél ezzel semmit nem ér el, csak azt, hogy hülyegyerekként kezelem és megalázom. Soha többet!

Már a sztorid olvasásakor felbosszantottam magam, olyan idegesítő ilyen gyermeteg játszmàk között élni.

2022. aug. 24. 06:43
 6/33 A kérdező kommentje:
Ő mindig is ilyen volt. Ha elmondtam ami rosszil esett mindjárt felkapta a vizet és kiforgatta. Aztán csendben változtatott a dolgokon azért…gondolom magával megbeszélte. Velem sose beszélt már arról amin felhúzta magát… inkább otthagyott és elment autózni aztán úgy tett mintha mi sem történt volna
2022. aug. 24. 06:57
 7/33 A kérdező kommentje:
A kommunikáció sajnos nem igazán működik. Sokszor máshogy látja, pedig ebben a tegnapiban sem volt az ég világon semmi bántó, csak vele akartam lenni es csalódott voltam és elmondtam miért érzem így… de ugye ő ezt támadásnak veszi
2022. aug. 24. 06:58
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye a gyerek nem közös?
2022. aug. 24. 07:11
 9/33 A kérdező kommentje:
Nem közös. Előtte 15 évig mással éltem, onnan van a kislányom!
2022. aug. 24. 07:12
 10/33 A kérdező kommentje:
Te mit tettél , hogy nem hagytad magad… ráhagytad? Nem reagáltál? vagy?
2022. aug. 24. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!