Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetik ezt meg velem?

Figyelt kérdés

Párom újabban nagyon összemelegedett anyámmal.

Tegnapelőtt párom nálunk ebédelt.

Már javában eszünk mikor a kezdetben ártatlan beszélgetés flörtté alakult!!

Anyám szószerint istenítette ott előttem a párom. Szégyenlősen lesütötte a szemét(mint egy ostoba tini lány) mikor párom bókolt neki. Én csak néztem őket ledermedten, hogy ez mégis mi akar lenni...

Ha ez nem lenne elég mikor végeztünk az evéssel, mondja nekem anyám, hogy elmosogatnék-e helyette. Oké, nagyba mosogatok mikor hallom,hogy édesdeden nevetgélnek. Kinézek a konyhából és látom, hogy anyám simogatja barátom karját!!!

Látszott rajtuk, hogy mindkettőjüknek tetszett a dolog!

Úgy teszek azóta is mintha mi sem tortent volna.

Egyszeruen nem ertem, hogy tehetik ezt velem??! Mit tennetek a helyemben?

Mellesleg anyam allandoan kerdezgeti, hogy a baratom mikor jon hozzank legkozelebb!

Ja, és azt is hozzátenném, hogy párom a megismerkedesunkkor emlitette, hogy szereti az erett noket.Nem tulajdonitottam ennek nagy jelentoseget. Nagy hiba volt.

Én 19

Párom 21

Anyám 44

2016. aug. 30. 15:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
15%
Gondolkodtál már édeshármason?
2016. aug. 30. 16:00
 2/32 A kérdező kommentje:

1#

Undorító paraszt!

2016. aug. 30. 16:01
 3/32 anonim ***** válasza:
13%
She will be loved...
2016. aug. 30. 16:01
 4/32 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat, ha lehet!
2016. aug. 30. 16:05
 5/32 anonim ***** válasza:
49%
Milyen választ vársz? Anyád megnevesedett amikor a barátoddal bezsélt. Ennyi. Hogy tehetik? Hormonok. Ennyi. Mit tennék a helyedben? Semmit, nem csinálnék hülyét magamból. Ennyi.
2016. aug. 30. 16:10
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad. Előre megmondta, érettebb nők jönnek be neki.

Anyukádat meg neked kell ismerni. Ő, a fiatal pasikat szereti ezek szerint. Ezután, csak 40+-os pasit vigyél haza bemutatni.

2016. aug. 30. 16:10
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy teszek azóta is mintha mi sem tortent volna. "

Ez a baj. Beszélj a fasziddal, akadj ki, vagy mittudomén... csak ne hagyd annyiban.

2016. aug. 30. 16:12
 8/32 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes szituáció, és mindezek alapján elég nyilvánvalónak tűnik, hogy nagyon egymásra hangolódtak. Lehet ezzel nem fogsz egyetérteni, de ez az én módszerem. Én újra elhoznám magunkhoz a srácot és megfigyelném, hogy biztos jól láttam-e amit láttam. Hogyan viselkednek, ha újra találkoznak? Ha továbbra is fennáll, a srácot kidobnám. Ki a fenének kellene egy olyan pasi, aki ráhajt anyámra?? Anyámmal pedig elbeszélgetnék, hogy mégis mi ez? Elmondanám én hogy láttam a dolgokat és adjon valami magyarázatot, hogy megérthesd mi folyik itt. Ne felejtsd el azt is elmondani, hogy ez nekem milyen rossz érzés, és kellemetlen helyzetbe hoz. Egy anya nem tehet ilyet.

22/L

2016. aug. 30. 16:15
 9/32 anonim ***** válasza:
14%

Háát érdekes helyzet.

Én is egy anyucival vagyok most együtt, azt hittem anno, hogy a lányával fogok esetleg összejönni mert minden jel arra utalt, de még is anyut ismertem meg jobban az hosszú történet, hogy hogyan.... de kiderült, hogy anyuci sokkal jobb mint a drága lánya, habár fogalmam sincs mit szolna anyu ha közben a lányával is összejönnék....tuti kiakadna.

Ezek a nők amúgy már tudnak valamit :)

2016. aug. 30. 16:17
 10/32 A kérdező kommentje:

8# Megfogadom a tanácsot.

9# Ásd el magad!

2016. aug. 30. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!