Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön a düh/sértettség után a férfiaknál?
Sziasztok!
Azért fordulok most hozzátok mert szeretném kikérni a véleményeteket a szakításom utáni állapotokról.
A barátommal nemrég szakítottunk egy hosszú 3 éves kapcsolat után. A szakításért meglehetősen neheztelt rám, de én tudtam hogy ennek most így kell lennie, ha egyszer még együtt leszünk akkor ez a szakítás elengedhetetlen ahhoz hogy jól működő kapcsolatban éljünk. Látom rajta hogy nagyon sértett, amellett hogy szeret haragszik rám a korábbi kapcsolatbeli sérelmei és a szakítással járó sérelmek miatt.
Én egyáltalán nem vagyok sértődékeny sem haragtaró típus, ezért fogalmam sincs hogyan működik ez. Nem tudom hogy mi szokott a férfiaknál a harag és sértettség utáni fázis lenni, hogy utána a továbblépés/elengedés következi, vagy épp hogy feljönnek a szép dolgok és a fájdalom és visszavágyódás következik.
Köszönöm előre is a válaszokat!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!