Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy férfinak valami olyan véleményt fogalmazok meg, ami bánthatja az egoját vagy szembesíti az esetleges hibáival, akkor mindig én leszek a főgonosz és többé nem lehet értelmes vitát folytatni, hanem megy a gyerekes sértettség?
Nőknél ugyanolyan arányban van ilyen, lejáratókampány és a földig gyalázás még gyakrabban.
Egy férfi max. veled nem beszél, de nem fog ócsárolni mások előtt.
Akik az őszinteség mögé bújnak ilyenkor, azok általában alpári, bunkó suttyók, akik nem tudnak értelmesen megfogalmazni egy véleményt úgy, hogy beleképzeljék magukat a másik helyzetébe. Lehet megkérdezték a véleményed, de nem mindegy milyen stílusban, milyen hangnemmel mit válaszoltál. Valószínűleg parasztságnak veszik ahogy előadod magad, főleg ha több ilyen esettel találkoztál.
Senki nem tartozik neked semmivel, akkor szólnak hozzád amikor akarnak. Ha nem akarnak, akkor minden joguk megvan hozzá.
Na tessék fordítva nem olyan jó mi
? 8. Vagyok
Asszertivan kommunikalj es nem a másikat sértve
Mindent elő lehet adni többféleképpen
Hogyha ez általános probléma és minden férfival ezt tapasztalod, akkor rossz stílusban adod magad elő, fejleszd kicsit a kommunikációd és empátiád!
"Én csak őszinte voltam."- Ezt általában bunkó emberek mondják, akik őszinteség mögé bújnak tetteikkel. Elmondani valamit egy dolog, belerúgni másba egy másik.
Azért mert durván, és bántóan fogalmaztál és jó eséllyel nem úgy kommunikálsz, mint egy nő!
Ez mindenkiből ellenállást szül, egy férfiből meg pláne! Egy véleményt többféleképpen is meg lehet fogalmazni. Úgy is, hogy a férfiak isszák a szavaidat és úgy is, hogy elhajtanak a fenébe!
Én is nagyon szókimondó, odamondó vagyok pasiban. De normálisan, nem beletiporva a földbe a másikat.
Nem vagyok se diplomatikus, se tömegközépvonalas. Nincs is baráti köröm :-). Mert nem az átlagmaszlagot nyomom. És igen, volt olyan lány az életemben, akit mielőtt lefeküdtünk volna, inkább hazavittem és kitettem az autóból, mert olyan bunkó volt a stílusa. Nem engem szapult, hanem bármit mondott az bunkóság volt. Jaa és atomszép lányról volt szó.
Kiszállt, úgy beb..szta az ajtót hogy betört az oldalüveg, mert kicsit le volt engedve.
Ez se érdekelt, kövér gázzal el. Másnap bontó, 5000 az üveg, hazamentem és beraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!