Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy férfinak valami olyan véleményt fogalmazok meg, ami bánthatja az egoját vagy szembesíti az esetleges hibáival, akkor mindig én leszek a főgonosz és többé nem lehet értelmes vitát folytatni, hanem megy a gyerekes sértettség?

Figyelt kérdés
Már nem először történt. Megkérdezték a véleményem. Elmondtam az igazat vagy egy más véleményt, az őszinteség jegyében, ami nyilván nem tetszett. Na ezután mindig megromlott a kapcsolat és már többé nem voltunk jóban. Azt nem értem igazából, hogy minek kéri valaki, hogy őszinte legyek vele, ha utána behisztizik vagy megsértődik rám ? Jobb inkább hazudni?

2022. nov. 13. 00:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Nőknél ugyanolyan arányban van ilyen, lejáratókampány és a földig gyalázás még gyakrabban.

Egy férfi max. veled nem beszél, de nem fog ócsárolni mások előtt.

Akik az őszinteség mögé bújnak ilyenkor, azok általában alpári, bunkó suttyók, akik nem tudnak értelmesen megfogalmazni egy véleményt úgy, hogy beleképzeljék magukat a másik helyzetébe. Lehet megkérdezték a véleményed, de nem mindegy milyen stílusban, milyen hangnemmel mit válaszoltál. Valószínűleg parasztságnak veszik ahogy előadod magad, főleg ha több ilyen esettel találkoztál.

Senki nem tartozik neked semmivel, akkor szólnak hozzád amikor akarnak. Ha nem akarnak, akkor minden joguk megvan hozzá.

2022. nov. 13. 03:10
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

10.

Te most a kérdező vagy?

2022. nov. 13. 03:38
 13/26 anonim ***** válasza:
31%

Na tessék fordítva nem olyan jó mi

? 8. Vagyok

2022. nov. 13. 03:39
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Az emberek többsége nem bírja elviselni az őszinteséget. Itt a gyakorin is ez a jellemző. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Én azt vallom, hogy továbbra sem fogok hazudni senkinek sem. Azt mondom amit gondolok. Ha nem bírja, az az ő problémája.
2022. nov. 13. 04:58
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
Mert emberek. Mint a nők. Rengeteg vita van abból, hogy egy nő feltesz egy kérdést s őszinte választ kap.
2022. nov. 13. 06:38
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Asszertivan kommunikalj es nem a másikat sértve

Mindent elő lehet adni többféleképpen

2022. nov. 13. 06:46
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Hogyha ez általános probléma és minden férfival ezt tapasztalod, akkor rossz stílusban adod magad elő, fejleszd kicsit a kommunikációd és empátiád!

"Én csak őszinte voltam."- Ezt általában bunkó emberek mondják, akik őszinteség mögé bújnak tetteikkel. Elmondani valamit egy dolog, belerúgni másba egy másik.

2022. nov. 13. 07:05
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert durván, és bántóan fogalmaztál és jó eséllyel nem úgy kommunikálsz, mint egy nő!

Ez mindenkiből ellenállást szül, egy férfiből meg pláne! Egy véleményt többféleképpen is meg lehet fogalmazni. Úgy is, hogy a férfiak isszák a szavaidat és úgy is, hogy elhajtanak a fenébe!

2022. nov. 13. 08:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szókimondó, odamondó vagyok pasiban. De normálisan, nem beletiporva a földbe a másikat.

Nem vagyok se diplomatikus, se tömegközépvonalas. Nincs is baráti köröm :-). Mert nem az átlagmaszlagot nyomom. És igen, volt olyan lány az életemben, akit mielőtt lefeküdtünk volna, inkább hazavittem és kitettem az autóból, mert olyan bunkó volt a stílusa. Nem engem szapult, hanem bármit mondott az bunkóság volt. Jaa és atomszép lányról volt szó.

Kiszállt, úgy beb..szta az ajtót hogy betört az oldalüveg, mert kicsit le volt engedve.

Ez se érdekelt, kövér gázzal el. Másnap bontó, 5000 az üveg, hazamentem és beraktam.

2022. nov. 13. 09:29
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
Addig van ez amíg neked sem teszi óda valaki hasonló fenhangon a negatív tulajdonságaidat , akkor fogod majd megerteni csak. Nyilvan nagy a pofad igy egyenlore nem talalkoztal komolyabban olyannal aki veled is "őszinte".
2022. nov. 13. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!