Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy férfinak valami olyan véleményt fogalmazok meg, ami bánthatja az egoját vagy szembesíti az esetleges hibáival, akkor mindig én leszek a főgonosz és többé nem lehet értelmes vitát folytatni, hanem megy a gyerekes sértettség?
Figyelt kérdés
Már nem először történt. Megkérdezték a véleményem. Elmondtam az igazat vagy egy más véleményt, az őszinteség jegyében, ami nyilván nem tetszett. Na ezután mindig megromlott a kapcsolat és már többé nem voltunk jóban. Azt nem értem igazából, hogy minek kéri valaki, hogy őszinte legyek vele, ha utána behisztizik vagy megsértődik rám ? Jobb inkább hazudni?2022. nov. 13. 00:04
21/26 A kérdező kommentje:
Egyikkel sem voltam bántó! És nem alkalmaztam sértő stílust. Egyszerűen én azt látom, hogy a férfi ego nem bírja elviselni az igazságot, legyen az akárhogy megfogalmazva. Ha valami nem tetszik vagy valamilyen eddig szokatlan elutasítás, akkor megy a sértődés.
2022. nov. 13. 12:36
22/26 anonim válasza:
De akkor engem miért pontoztatok le kérdező? Csak ugyanazt irtam amit te? 8.
23/26 anonim válasza:
Amit leírtál ide kérdező, az arrogáns és bántó stílusra utal. Akkor is, ha nem veszed észre. A férfiak jól látod, ezt nagyon nem szeretik, ha egy nő “beléjük áll”. Egy olyan okos nőre vágynak, aki nőies kommunikációval ad visszajelzést, amikor annak ideje és helye van. Eközben nem élnek át leértékelést, tiszteletlenséget. Ha megnézed a történelmet, a sikeres királyok, hadvezérek mögött mindig egy okos nő állt, akik tudták vezetni a férfit.
24/26 anonim válasza:
“ harmadiknak meg azt, hogy nem kell engem lenézni, mert nem vagyok hülye”
Ez elég arrogáns így! Ezt sokkal bölcsebben és kedvesebben is meg lehetett volna fogalmazni.
“ negyedikben meg azt, hogy nincs szükség a fegyelmezésemre, mert nem az apám és nem vagyok már 5 éves óvodás, hanem felnőtt nő. Nagy vonalakban”
Ez így úgy hangzik, mint egy lázadó gyermek és nem egy felnőtt nő! Hozzáteszem azt, hogy egy tartással rendelkező felnőtt nővel nem szoktak így beszélni…:)
25/26 anonim válasza:
23
Az azért teljesítmény, hogy olyan szöveget írsz, ami egyszerre megalázó a nőknek és a férfiaknak is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!